Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Levensbeschouwing
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 maart 2019
Eind Datum
13 april 2019
Functie naam
Levensbeschouwing
Niveau
HBO
Aantal uur per week
Max. 1,0000 fte
Provincie
overijssel
Plaats
Nijverdal
Aanvang functie
Met ingang van het n
Loon indicatie
LB
Organisatie
CSG Reggesteyn
Website

CSG Reggesteyn uit Nijverdal zoekt een Levensbeschouwing per Met ingang van het n

Je verantwoordelijkheden
Als docent Godsdienst geef je hoofdzakelijk lessen aan leerlingen binnen het vmbo (basis/kader, TL). Als docent binnen onze school weet jij je te verbinden aan onze waarden en normen. We willen ons verbinden aan onze naasten, zoals God zich aan ons verbindt.
We gunnen het iedereen om in aanmerking te komen met de bijzonder boodschap van God en de mensen, zoals die klinkt uit de bijbel. Van onze medewerkers vragen wij dan ook dat ze leerlingen weten te begeleiden bij het ontdekken van wie ze zijn en kunnen worden.
We willen onderdeel zijn van de maatschappij en staan middenin de samenleving. Dit doen we vanuit een open christelijke houding, met een positieve insteek. We geloven in talentontwikkeling, samenwerking en verantwoordelijkheid nemen.
Als docent ben je in staat om leerlingen te motiveren en te ondersteunen in het planmatig werken en werk je met activerende werkvormen. Het werken met een digibord binnen de les is voor jou vanzelfsprekend en je bent op de hoogte van de nieuwste onderwijsontwikkelingen
op je vakgebied. Je weet vanuit je vakgebied vakoverstijgend bezig te zijn en zoekt daarbij de verbinding met andere vakken.

 

Je profiel
Je beschikt over een tweede graad onderwijsbevoegdheid op het vakgebied en hebt affiniteit met leerlingen in het vmbo. Je bent daardoor in staat om maatwerk te leveren aan iedere afzonderlijke leerling. Je brengt met passie de leerstof over op de leerlingen
en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Je weet je daarbij te richten op de vorming van je leerlingen en begeleidt ze bij het ontdekken van wie ze zijn en kunnen worden. Wij willen onze leerlingen toerusten om antwoorden te vinden op de fundamentele levensvragen,
zodat zij zich ook kunnen verbinden met hun naaste. Jij weet daar als docent dan ook mede-invulling aan te geven, zodat onze leerlingen kunnen toewerken naar hun maatschappelijke bestemming.

Gezien de vele ontwikkelingen die op het vmbo afkomen, vragen wij van jou een open, samenwerkingsgericht en actieve houding. Ondanks alle dynamiek weet jij het belang van de leerling voorop te stellen. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met je
collega’s in je team. Eigenschappen waarin je je herkent zijn: communicatief vaardig en flexibel, creatief én innovatief, samenwerkingsgericht. Je beschikt over een uitstekend reflecterend vermogen en over verbindingskracht. Je weet vanuit je eigen overtuiging,
die verbinding aan te gaan, verdiept je in je leerling en weet welke veranderingen vanuit de maatschappij op hun afkomen.

 

Ons aanbod
Bij deze functie hoort een passende beloning, conform de CAO VO (schaal LB). Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

CSG Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft drie vestigingen: twee in Nijverdal en één in Rijssen met 2900 leerlingen en 340 medewerkers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.