Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
LIO docenten – Baken Poort Lyceum
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
30 augustus 2019
Eind Datum
30 oktober 2019
Functie naam
Liostagiaire
Niveau
HBO
Aantal uur per week
Bespreekbaar
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
LIO
Organisatie
Het Baken Almere
Website

Poort, school voor mavo en havo is op zoek naar een LIO docent!

Talent wanted!

Doe jij een lerarenopleiding en ben je er al helemaal klaar voor om je kennis met enthousiaste leerlingen te delen? Solliciteer nu en kom bij ons voor de klas staan!  
 
Voor Poort Lyceum, middelbare school voor Mavo en Havo, zijn wij op zoek naar enthousiaste LIO’s voor de vakken Nederlands, Frans, Wiskunde en Mens&Natuur die ons team willen komen versterken en ervaring op willen doen in onderwijs dat het beste uit leerlingen
wil halen. Sinds deze zomer starten wij het schooljaar (2019/2020) in een prachtig nieuw gebouw met een nieuw onderwijsconcept. Lees snel verder voor meer informatie!

Wij zoeken net iets andere docenten voor net iets andere leerlingen. Wij geloven dat eigen inbreng en verantwoordelijkheid groot goed is. Dit stimuleert motivatie en versterkt talent. Onze slogan is dan ook: Ticket tot talent. Jij bent onderdeel van zowel dat
ticket als talent hierin.
 
Wij bij Poort Lyceum geloven dat er een gezonde synergie moet zijn tussen werk- en leeromgeving. Onze leerlingen kunnen bijvoorbeeld zelf meebepalen hoe hun lesweek eruit ziet en kunnen kiezen welke vakken, op welk niveau in hun eindexamenpakket zitten. Dat
maakt Poort de school bij uitstek voor leerlingen die zelf verantwoordelijkheid willen pakken, die willen leren hoe je keuzes maakt en die een actieve leerhouding laten zien om het maximale uit hun opleiding en daarmee toekomst te halen.
 
Je komt te werken in een spiksplinternieuw schoolgebouw met meerdere verdiepingen, een grote aula en een geoptimaliseerde inrichting. Laatstgenoemde is verzorgd door zowel leerlingen als docenten om een zo optimaal mogelijk werk- en leeromgeving te creëren.
Waar een ieder het best in weet te presteren.
 
Daarom zeggen wij: Poort lyceum, ticket tot talent!
 

Kandidaten voor deze functie:

 • Zijn enthousiaste studenten die graag voor de klas willen staan,
 • Herkennen zich in het profiel van de school,
 • Stellen de talentontwikkeling van de leerling centraal en willen daaraan bijdragen.
 • Kunnen werken in kleine enthousiaste teams en bijdragen aan een professionele cultuur.

Wij vragen een actieve bijdrage aan de missie van onze organisatie.

Daarnaast ga je: 

 • Lessen voorbereiden.
 • Verzorg je lessen Nederlands, Frans, Wiskunde of Mens&Natuur.
 • Ben je in staat om leerlingen te stimuleren en uit te dagen en op maat lessen te verzorgen.

LIO Inschaling conform CAO VO: €1387 bij 1 fte.

Ben jij een topdocent? Dan zoeken we jou!
 
Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:

 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.
 
Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.
 
Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

 • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
 • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
 • Poort, school voor havo en mavo is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe schoolgebouw, waar de school medio 2019 haar intrek zal nemen.
 • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
 • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.