Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Locatieleider De Capelle
Functie naam
Adjunct directeur PO
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
13 maart 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-04-2020
Loon indicatie
AB
Organisatie
De Capelle
Website

De Capelle uit Amsterdam zoekt een Locatieleider De Capelle per 01-04-2020

Wij zijn een basisschool in Amsterdam Noord met een gemengde populatie en een grote diversiteit aan leerlingen. We willen de leerlingen een uitdagende en inspirerende leeromgeving met veel aandacht voor taal, kunst & cultuur en identiteit bieden. Uitgangspunt
daarbij: iedereen mag zichzelf zijn! We zijn gevestigd in een prachtig gebouw met een prettig werkklimaat en veel ruimte in en rondom de school.
 
De functie Wij zoeken een locatiedirecteur die samen met de directeur de ingezette koers, gericht op verdere versterking van onderwijskwaliteit, borgt en daar samen met het team en de ouders op inspirerende wijze invulling aan geeft. 
 
De locatiedirecteur waar wij naar op zoek zijn: 

  • is in het bezit van het diploma ‘schoolleider primair onderwijs’ op minstens basisbekwaam niveau; 
  • beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden naar zowel het team, de ouders, externe partijen als de kinderen; 
  • is ‘sterk op de relatie’ en kan op een prettige manier contacten onderhouden met ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken op school;  
  • heeft een sterke onderwijskundige visie en is in staat het team te inspireren en te motiveren; 
  • is positief ingesteld, werkt op alle fronten vanuit een waarderende grondhouding; 
  • heeft gevoel voor humor.

 

Wat biedt AMOS
De functie van locatiedirecteur van de Capelle heeft een betrekkingsomvang van 1,0 fte. Ingangsdatum per 1 april 2020 of zo snel mogelijk. De functie is ingeschaald in salarisschaal AB.

De Capelle is een basisschool in Amsterdam Noord. De school heeft een gemengde populatie, wat maakt dat het onderwijs volop in beweging is. De leerlingen komen uit vier verschillende wijken.
Het schoolgebouw is gebouwd in 2017 en wij vinden dit het mooiste schoolgebouw van Amsterdam. Het werken in dit gebouw is prettig, de school heeft een prettig werkklimaat en er is veel ruimte in en rondom de school. Daarnaast is de school energie neutraal, we zorgen dus goed voor ons milieu. Het profiel van de school is Kunst en Cultuur, dit is volop in beweging.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.