Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Management Assistent College Start -Up
Dienstverband
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
18 december 2020
Functie naam
Secretaresse
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
11-11-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Gouda zoekt een Management Assistent College Start -Up per 11-11-2020

Management Assistent College Start-Up

Voor team Start-Up  in Gouda zoeken wij een enthousiaste team ondersteuner, die zelfstandig, proactief administratieve en secretariële ondersteuning kan bieden, rekening kan houden met prioriteiten en zelfstandig administratieve taken kan uitvoeren ten behoeve van het onderwijsteam.  

Ons College

MBO College Start–Up is een relatief nieuw College en volop in ontwikkeling. Ons College wil de student centraal stellen en om die reden wordt het Gepersonaliseerd Leren vorm gegeven. Binnen het College worden de opleidingen Entree & Servicemedewerker aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit. Bekijk ook ons filmpje over gepersonaliseerd onderwijs: https://www.youtube.com/watch?v=SlKagPxadhI&feature=youtu.be

Wat ga je doen?

– Je bent het eerste aanspreekpunt van de opleiding;
– Je verzorgt de binnenkomende- en uitgaande post, telefoon en e-mails;
– Je voert diverse ondersteunende werkzaamheden uit voor het onderwijsteam en het examenbureau waarbij nauw wordt samengewerkt voor optimale ondersteuning; 
– Ordenen, vastleggen en archiveren van gegevens in (digitale) systemen.

Voor deze functie beschik je over:

– Algemene vaktechnische kennis van administratieve ondersteuning en secretarieel-administratieve procedures en voorschriften;
– Inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen binnen de organisatie en bekend met de aard van de werkzaamheden in het onderwijsteam;
– inzicht in de werking en mogelijkheden van tekstverwerkingsprogramma’s en administratieve systemen;
– Vaardigheid in de Nederlandse taal; 
– Vaardigheid in het klantvriendelijk te woord staan van derden;
– Kennis Eduarte, Office 365 programma’s (Outlook, Word, Excel) en Eduarte;
– Nieuwsgierig naar nieuwe digitale ontwikkelingen en het eigen maken.

Wij vragen verder:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en beschikt over algemene theoretische en praktische kennis van administratieve procedures en voorschriften. Hiernaast heb je goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en kun je goed onder tijdsdruk werken. Wij zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid en iemand die ook kritisch durft te zijn. Je bent gewend je eigen prioriteiten te stellen en mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid. Flexibiliteit in werkdagen gerelateerd aan administratieve werkprocessen gedurende schooljaar.

Wat bieden wij?

De functie is gewaardeerd in schaal 5 van de cao mbo op met een max salaris van 2686.00 op fulltime basis. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, die wij graag bij goed functioneren continueren in een vast dienstverband.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad. J. van Dijk, Onderwijskundig teamleider. Je kunt bellen naar 0651380045, mailen naar adijk@mborijnland.nl.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.