Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Management Assistent WTF 0.4 – 0.6
Functie naam
Open vacature
Toegevoegd op
16 mei 2019
Eind Datum
8 juni 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.4- 0.6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Delft
Aanvang functie
1-9-2019
Loon indicatie
maximaal 7
Organisatie
SCO Delft e.o.
Website

Management Assistent WTF 0.4 – 0.6

Samen leren, samen wijzer!
 
PCBS De Ark en PCBS De Bron, vormen vanaf 1 augustus 2019,
CBS De Waterhof

De Waterhof (gelegen in Tanthof Oost en Tanthof west), biedt een rijke, veilige leer- en leefomgeving waar kinderen bewegend leren, leren van de natuur waarbij ze leren zelfstandig, ontdekkend en onderzoekend te zijn!

Wij bereiken dit door vol vertrouwen samen te werken met leerlingen, ouders en partners zodat wij onze leerlingen voorbereiden op een kansrijke toekomst in de 21e eeuw.
 
Vacature Management Assistent (0,4 tot 0,6 fte)
 
Werktijden flexibel verdeeld over minimaal drie dagen, start om 8:15 en schoolvakanties vrij.
 

Voor onze school in Delft, gelegen in de wijk Tanthof, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en flexibele management assistent die onze organisatie m.i.v. 1 september 2019 komt versterken. In eerste instantie tijdelijk, daarna mogelijk een verlenging.
U bent representatief, werkt accuraat en zorgvuldig.
Coördineren en organiseren spreekt u aan. Uw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de directeur in de breedste zin van het woord. U beheert en bewaakt de agenda, bereidt vergaderingen voor, verzorgt de (elektronische) post en uitgaande correspondentie.
 
Voor deze spin-in-het-web functie dient u te beschikken over een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-niveau. U hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast beheerst u de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als
schriftelijk. U bent gewend te werken met MS Office. Ervaring met Parnassys is een pré. U bent doortastend, zelfstandig en communicatief sterk. 

Wij bieden een marktconform salaris (maximaal schaal 7 CAO PO) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

 Indien u zich herkent in bovenstaand profiel, nodigen wij u uit om te solliciteren. Een uitgebreider functieprofiel is op te vragen door het sturen van een mail naar
personeelsadministratie@scodelft.nl. Bij interesse in deze functie kunt u uw brief en CV voor 9 juni 2019  sturen naar SCO Delft,
personeelsadministratie@scodelft.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 17 juni 2019.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van der Leeden (directeur basisschool De Waterhof), 015-2610372 (locatie Lepelaarstraat 1) of 015-2617670 (locatie Angolastraat 3).

Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.