Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Managementassistent C / Roostermaker
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
29 december 2020
Functie naam
Management en Organisatie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
groningen
Plaats
Groningen
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
schaal 08 van de geldende CAO VO.
Organisatie
Werkman VMBO
Website

Werkman VMBO uit Groningen zoekt een Managementassistent C / Roostermaker per Per direct

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’
Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

School
Ons VMBO heeft aandacht en oog voor de ontwikkeling van al onze leerlingen; basis, kader, gemengde en theoretische leerweg. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich ontplooien tot zelfstandige jong volwassenen met een eigen plek in de maatschappij.
We leren de leerlingen zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces. Dit doen wij stap voor stap vanuit een duidelijke visie gestoeld op de Dalton-principes. In de praktijk betekent dit dat we werken volgens een vaste lesstructuur met Dalton-taken.
Werkman VMBO is een veilige school. We zijn actiegericht, voorspelbaar in ons handelen en duidelijk in onze communicatie.

Functie
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren collega voor de functie van managementassistent C/roostermaker. Je maakt deel uit van het Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) dat het onderwijs daar waar nodig ondersteunt. Voor deze functie is het van belang
dat je beschikt over brede administratieve kennis en ervaring, een proactieve, flexibele instelling en dat je zelfstandig kunt werken. Je hebt contact met verschillende collega’s, met leerlingen, met ouders van onze leerlingen en met externe instanties. Je
beschikt uiteraard over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent een spil in de planning, formatie en de organisatie in de school. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor een jaar, met uitzicht op vast.

 

Wat zijn je werkzaamheden?
Je ondersteunt het management, je verricht alle voorkomende administratieve werkzaamheden en je voelt je hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het administratieve proces. Het is een brede functie die erg afwisselend is. De werkzaamheden die je zult
verrichten bestaan onder andere uit:

 • het zelfstandig voeren van overleg over het afstemmen van roosters en roosterwijzigingen met management, docenten en andere betrokkenen;
 • het naar eigen inzicht opstellen van brieven, overzichten en verslagen;
 • het toezicht houden op de naleving van de administratieve organisatie, werkwijze of regelingen;
 • het signaleren van knelpunten binnen het administratieve proces en suggesties doen ter verbetering en aanpassing;
 • het vervullen van een filterfunctie voor het management en het kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie;
 • het ondersteunen van het examensecretariaat door het bewaken van de voortgang van de werkzaamheden;
 • het beheren van standaard informatiesystemen en/of applicaties en het aangeven van mogelijkheden voor de verdere automatisering van administratieve procedures;
 • de functionele inrichting en het beheer van Magister voor het Werkman VMBO;
 • agendabeheer.

 
Wij zoeken een collega die:

 • beschikt over minimaal HBO of MBO+ werk-/denkniveau;
 • bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in het onderwijs;
 • ervaring heeft met het programma Magister (is een pré);
 • kennis heeft van Foleta en Zermelo (is een pré);
 • zorgvuldig is in het afhandelen van processen;
 • minimaal 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
 • zelfstandig kan werken en organiseren;
 • beschikt over uitstekende computervaardigheden;
 • sociaal en communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een dienstverlenende en klantgerichte instelling heeft.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal 08 van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 3.467,- bij een volledige aanstelling.
 

Ons VMBO heeft aandacht en oog voor de ontwikkeling van al onze leerlingen; basis, kader, gemengde en theoretische leerweg. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich ontplooien tot zelfstandige jong volwassenen met een eigen plek in de maatschappij. We leren de leerlingen zich verantwoordelijk te voelen voor het eigen leerproces. Dit doen wij stap voor stap vanuit een duidelijk visie gestoeld op de Dalton-principes. In de praktijk betekent dit dat we werken volgens een vaste lesstructuur met Dalton-taken. Werkman VMBO is een veilige school. We zijn actiegericht, voorspelbaar in ons handelen en duidelijk in onze communicatie.
 

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.