Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Manager Onderwijs
Toegevoegd op
6 november 2019
Eind Datum
6 december 2019
Functie naam
Onderwijs Directeur
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Organisatie
Luzac Hoofdkantoor
Website

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit en vernieuwing van het onderwijs binnen Luzac? Stuur ons dan je motivatie plus een cv t.a.v. Femke Looijenga via de ‘sollicitatie direct’ button.

Als manager onderwijs geef jij leiding aan het team onderwijsondersteuning in Hilversum. Je werkt samen met en legt verantwoording af aan de algemeen directeur van Luzac.

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en vernieuwing van het onderwijs binnen Luzac, met als doel de concurrentiepositie te verstevigen. Je geeft leiding aan twee medewerkers (vaksecties/leermiddelen en planning/organisatie). Je werkt nauw samen met twee
collega’s die voor toetsing/examinering en voor kwaliteitszorg verantwoordelijk zijn.

Je stelt verbeterplannen op en begeleidt de betreffende vestigingen bij de uitvoering hiervan.  Je initieert en begeleidt organisatie-brede innovatieprojecten.

Je adviseert de sectieleiders en rectoren op het gebied van onderwijsinhoud – van leerlijn naar toetsing – en bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de diverse vakgroepen op het gebied van onderwijsresultaten om de kwaliteit van het onderwijs
te optimaliseren.

  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in het voortgezet onderwijs, leidinggevend in een onderwijsorganisatie
  • Je bent in staat om inhoudelijk sterke professionals aan te sturen en te coachen
  • Je hebt een goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van onderwijs
  • Je verliest het commerciële aspect niet uit het oog.

Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we vooroplopen in (onderwijs-)ontwikkeling en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers
de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.