Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
MBO Docent Economie
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
24 september 2018
Eind Datum
23 november 2018
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
13-9-2017
Organisatie
NIVVO Rotterdam
Website

NIVVO Rotterdam uit Rotterdam zoekt een MBO Docent Economie per 13-9-2017

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven docent economie in de omgeving van Den Haag. Ben jij de docent waar wij naar op zoek zijn?

Functie
Voor een MBO-onderwijsinstelling in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een docent Economie. Er zal les worden gegeven aan leerlingen van niveau 2 en 3. De vacature is voor 0,6 FTE (werkdagen, zijn: donderdag, vrijdag en de derde dag in overleg) tot in ieder geval aan de kerstvakantie.

Functie eisen

  • een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift;
  • theoretische kennis en praktijkkennis op het vakgebied van de opleiding;
  • recente onderwijservaring;
  • kennis van didactische methoden en technieken en vaardigheid in het toepassen ervan;

vaardigheid in het coachen, motiveren en stimuleren van studenten.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • professionele begeleiding en coaching;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;
  • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
0651898869
0318 506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.