Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
MC 18_19 Docent geschiedenis ter vervanging
Functie naam
Geschiedenis
Toegevoegd op
23 oktober 2018
Eind Datum
22 november 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Oss
Organisatie
Maaslandcollege
Website

Maaslandcollege uit Oss zoekt een MC 18_19 Docent geschiedenis ter vervanging per

Het Maaslandcollege in Oss is op zoek naar een:

Docent geschiedenis ter vervanging

Wij zijn met ingang van 19 november 2018 naar een docent geschiedenis ter vervanging.
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,4 FTE voor de duur van de vervanging. Enkele weken later (uiterlijk begin januari) zal de vacature worden uitgebreid naar ongeveer 0,7 fte.

Profiel
Je biedt eigentijds onderwijs met oog en hart voor de leerlingen, waarbij u continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen met behulp van ICT. U kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie. Je werkt hierbij graag samen met leerlingen, ouders en collega’s. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent positief-kritisch over de organisatie en het eigen handelen.

Kennis en vaardigheden
* HBO / academisch werk- en denkniveau;
* 1e of 2e graads lesbevoegd;
* vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden;
* vaardig in het toepassen van diverse activerende werkvormen en differentiatie in de les;
* affiniteit met digitale leermiddelen;
* staat dicht bij de leerlingen;
* kan goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback;
* denkt mee met de organisatie en komt op basis van ervaringen en ontwikkelingen tot voorstellen voor vernieuwingen en verbeteringen.

Over het Maaslandcollege
Het Maaslandcollege is een dynamische school waarin het goed leven, leren en werken is. We geloven dat we samen school zijn en vanuit die hoedanigheid een gemeenschap vormen waarin zorg en aandacht voor elkaar een vanzelfsprekend onderdeel is van ons onderwijs. Als school blijven we in beweging en open naar de buitenwereld. Het Maaslandcollege is een organisatie met open deuren die voeling houdt met maatschappelijke en internationale ontwikkelingen. Van onze medewerkers verwachten we dat ze zich blijven ontwikkelen teneinde een optimale leer- en werkomgeving te creëren voor iedereen. We geloven in het potentieel van onze leerlingen én in dat van onze medewerkers en bieden optimale ontwikkelkansen. Dit alles binnen een moderne leeromgeving.

Informatie
Reacties op deze vacature graag alleen via de website van OMO www.omo.nl of via meesterbaan.nl.
Reageren kan t/m vrijdag 9 november 2018. De gesprekken vinden plaats in de week van 12 t/m 16 november 2018. Voor eventuele vragen kun je je richten tot Sandra Bekkers, P&O via email: s.bekkers@maaslandcollege.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Maaslandcollege heeft doelstellingen geformuleerd, die duidelijk maken waar de school voor staat. Zij geven een beeld van onze visie op de toekomst. Alle activiteiten die de school ontplooit staan in het teken van deze doelstellingen. Dat heeft een tweeledig aspect: zij binden/verbinden iedereen die bij het Maaslandcollege betrokken is; zij profileren het Maaslandcollege naar buiten. Moderne kwaliteitsschool Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid Toekomstgericht

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.