Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker administratieve ondersteuning
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
22 oktober 2018
Eind Datum
5 november 2018
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Plaats
Elburg/Nunspeet
Aanvang functie
1-12-2018
Loon indicatie
Schaal 4
Organisatie
Nuborgh College
Website

Nuborgh College uit Elburg/Nunspeet zoekt een Medewerker administratieve ondersteuning per 1-12-2018

Is werken bij het Nuborgh College iets voor jou?
 
Wij zoeken voor het Nuborgh College Oostenlicht een
 
Medewerker administratieve ondersteuning

  • Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaar.Het Nuborgh College is een protestants-christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt.
    We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.
  • Je werkt op locatie Oostenlicht als medewerker administratieve ondersteuning.Je werkzaamheden richten zich vooral op administratieve werkzaamheden op locatieniveau en het verrichten van receptiewerkzaamheden.

Specifieke kenmerken

  • Wij zoeken een man of vrouw die is belast met receptiewerkzaamheden en tevens administratieve ondersteuning biedt aan het locatiemanagement.
  • We zoeken iemand met pedagogische kwaliteiten, die zich proactief kan opstellen en nauwgezet kan werken ten dienste van de organisatie. Daarnaast is het bezitten van ruime computervaardigheden in Microsoft Office een vereiste. Het hebben van ervaring in
    receptie- en administratieve werkzaamheden is een pré. Voor deze functie zoeken we iemand met een flexibele opstelling en een passende mbo-opleiding.
  • De werkdagen zijn op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag.

Het Nuborgh College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met 3 locaties en 2377 leerlingen.
 
Het Nuborgh College maakt deel uit van het regionaal samenwerkingsverband VIA (12 onderwijsinstellingen) en streeft naar een professioneel integraal personeels-beleid. 
 
Het Nuborgh College ontwikkelt zich naar een moderne onderwijsinstelling, maakt ernst met het opleiden tot een zelfstandig lerende leerling, maakt gebruik van moderne leermiddelen en biedt leerlingen een brede vorming, passend bij hun niveau.
 
De protestants-christelijke identiteit is het fundament van ons pedagogisch-didactisch concept en berust op de Bijbel, waarin de mens beschouwd wordt als een uniek schepsel van God met eigen gaven en eigen bekwaamheden.
 

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.