Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker facilitair
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
5 december 2020
Functie naam
Facilitair medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Brielle
Aanvang functie
1-12-2020
Loon indicatie
schaal 5
Organisatie
Wellantcollege Anna Hoeve
Website

Wellantcollege Anna Hoeve uit Brielle zoekt een Medewerker facilitair per 1-12-2020

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

“Je ontwikkelt meer bij Wellant”

Wellant vmbo Anna Hoeve (Brielle) is waar we uitkijken naar een nieuwe conciërge. Je komt te werken op een kleine school met een groot terrein waar leerlingen, paarden, varkens en kippen rondlopen. Je zoekt een uitdaging voor 0,8 tot 1,0 fte (32 tot 40 uur).

Wat we zoeken

Je bent prettig om mee samen te werken, zowel voor directe collega’s als collega’s die wat verder van je dagelijkse werkzaamheden af staan. Voordat zij bij jou terechtkomen met hun vraag, ben jij er al om te vragen of je hen kan helpen. Daarnaast is schakelen met ouders en overige externen iets wat je zonder moeite doet. Je bent ict-vaardig, kent Magister als het gaat om presentiebeheer en staat open voor persoonlijke ontwikkeling. Verder herken je jezelf in onderstaande punten.

 • Pubers (ook lastige) vind je een uitdaging;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met jongeren;
 • Je bent in staat om in lastige situaties het hoofd koel te houden en beginnende brandjes weet je te blussen samen met je collega’s;
 • Na een werkdag kom je thuis en begin je te vertellen: ‘Er was vandaag een leerling zo boos, maar ik heb hem weten te kalmeren, zodat hij daarna weer naar de les kon’;
 • Je bent trots op de school en als de situatie daar om vraagt ben zorg je zelf voor een goede uitstraling van de school;
 • Je bent je bewust dat je in deze functie het gezicht van de school bent en de vraagbaak voor leerlingen;
 • Je bent de ogen en oren voor de teamleiding en vindt het leuk om samen te sparren of er nog verbeteringen door te voeren zijn;
 • Je kan goed samenwerken en graag wil helpen maar kan ook vriendelijk nee zeggen als iets niet kan.

Wat je gaat doen

Je bent punctueel en checkt of het allemaal goed gaat op school. Bij afwezigheid van de receptie neem jij de telefoonwerkzaamheden waar. Je schakelt dan rechtstreeks met ouders, leveranciers en leerlingen die telefonisch (of aan de balie) vragen hebben. Je weet hen allemaal vriendelijk te woord te staan.

Je zal werken met verschillende programma’s en applicaties op de computer. Denk hierbij aan Magister om de presentiebeheer te verwerken en overige registratiesystemen voor bijvoorbeeld het aanmaken van reparatieverzoeken.

Naast de werkzaamheden achter de computer, of aan de telefoon, doe je ook je rondes tijdens de pauzes. Je zorgt voor een gemoedelijke sfeer binnen de school en grijpt in wanneer nodig. Daarnaast ontvang je gasten bij onze school en verwijs je hen door indien nodig. Je hebt een technische blik op zaken; je weet eerstelijns meldingen op te pakken en door te zetten naar de juiste externe partij. Je hoeft zelf niet met de gereedschapskist op pad. Verder vinden we veiligheid in school belangrijk. Je hebt daarom een geldige BHV of kan dit op korte termijn behalen.

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een marktconform salaris, schaal 5, maximaal € 2.686,00. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • 13de maand
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen

Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?

Ben je ook zo enthousiast geworden over deze vacature? Vul dan snel het sollicitatieformulier in via onderstaande button ‘direct solliciteren’ .

Deze vacature sluit op vrijdag 16 oktober waarna de eerste selectie gemaakt wordt. In verband met de herfstvakantie zullen de eerste gesprekken gepland worden op maandag 26 oktober.

Als je via indeed, meesterbaan of een van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website werkenbijwellant.nl en vul het solliciatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! Sollicitaties die op andere wijze bij ons binnenkomen, zullen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten

Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394

Hebben we een klik, dan mag je per 1 december 2020 bij ons beginnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.