Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker financiële administratie voortgezet onderwijs (16 – 24 uur)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
26 september 2019
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,6 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
schaal 5 (CAO VO)
Organisatie
IJburg College
Website

Voor het bedrijfsbureau van het IJburg College zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker financiële administratie voor (16 – 24 uur )
Voor het bedrijfsbureau van het IJburg College zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker financiële administratie voor (16 – 24 uur)

Werkzaamheden

 • je voert een debiteuren- en crediteurenadministratie uit
 • je ziet toe op tijdige en juiste aanlevering van gegevens, het afstemmen en maken van afspraken met toeleverende afdelingen (bijv. budgetbewaking),
 • je controleert en verwerkt facturen, en zorgt voor tijdige inning c.q. betaling van bedragen
 • je fungeert als in- en extern aanspreekpunt en bewaakt de procesgang en werkt verbetervoorstellen uit
 • je ondersteunt de controller op de ontvangen financiële rapportage en zo nodig vul je aan met detailinformatie (nakijken van grootboekrekeningen op consistentie en juistheid).
 • In overleg kan een deel van de aanstelling (0,2 fte) aangevuld worden met werkzaamheden voor de  leerlingenadministratie

Word jij enthousiast van kwaliteit en ben je secuur in je werk? Ben je deskundig op je vakgebied en kun je goed omgaan met cijfers? Kom dan ons team van in totaal 8 collega’s versterken. Binnen het team financiële administratie werk je nauw samen met nog een
collega die met name verantwoordelijk is voor de crediteurenadministratie.

 
Over de school
Het IJburg College is een vernieuwingsschool in beweging. Leerlingen kunnen bij ons terecht voor vmbo, havo en vwo onderwijs. De missie is “Leren over jezelf en de wereld om je heen”. De leerlingen krijgen betekenisvolle lessen en werken samen aan complexe
opdrachten. In ons mentoraat besteden we veel aandacht aan zelfontplooiing. Wij hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, bieden hen kansen en gaan uit van hun kwaliteiten.
 

Wat zoeken wij?

 • Ervaring en inzicht in de (administratieve) regels, voorschriften en procedures betreffende de financiële administratie;
 • In processen kunnen denken, hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden
 • Minimaal een relevante opleiding op MBO-4 niveau of MBA of een vergelijkbare opleiding, aangevuld met praktijkexamens;
 • Kennis en gedegen vaardigheden MS Office met name Excel;
 • Zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • 2-4 jaar werkervaring;
 • Kennis van de onderwijssector is een pré;
 • Kennis van Exact Online is een pré.

Wij bieden
Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 0,4 – 0,6 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 1.811,- en maximaal € 2.588,- bij een volledige aanstelling (schaal 5, CAO VO).
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en flexpakket voor fiscale uitruil mogelijkheden. 
Dit alles bovenop het werken met een enthousiast en gedreven team in een inspirerende werkomgeving in beweging. 
 

"alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen"

Het IJburg College is een school voor voortgezet onderwijs met op dit moment 1450 leerlingen verdeeld over 2 vestigingen. 
Onze missie en visie is: alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen. Wij werken met een vernieuwend onderwijsconcept, waarin leren van- en met elkaar centraal staat en waar leerlingen in samenhang leren, en aan echte opdrachten werken. Voor onze leergemeenschap zoeken wij medewerkers die onze missie en visie onderschrijven, want die liggen aan de basis van alles wat wij op het IJburg College doen. 

Voor meer informatie over onze mooie school en onderwijsvisie verwijzen wij u graag naar onze website (www.ijburgcollege.nl)
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.