Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
medewerker financiële administratie
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 februari 2020
Eind Datum
14 maart 2020
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
schaal 7
Organisatie
Maris College
Website

medewerker financiële administratie

Over de functie
Ben jij een zelfstandige medewerker financiële administratie en vind je het daarnaast leuk om analyse en controle werkzaamheden uit te voeren? Wil jij meewerken aan het verder professionaliseren van de administratieve processen? Het Maris College in Den Haag
biedt jou deze kans!  Het wordt jouw taak om, samen met een collega en het hoofdbedrijfsvoering, de boekhouding van deze grote VO-school met maar liefst 6 locaties (7 vestigingen) voeren.
 
Wat moet je nog meer weten

 • Jij wordt onderdeel van de financiële administratie bestaande uit een collega financieel medewerker en hoofd bedrijfsvoering. Daarnaast zal je regelmatig samenwerken met de centrale administratie.
 • Je zal basisboekingen uitvoeren (debiteuren/crediteuren) maar zal ook een bredere verantwoordelijkheid dragen voor debiteurenbeheer, facilitair management en contractbeheer.
 • Analyses en periodieke rapportages, zoals het opstellen van het budgetuitputting overzichten, behoren tevens tot jouw takenpakket.
 • Er zal daarnaast ook tijd beschikbaar zijn om de administratieve processen efficiënter te maken en meer te structureren.
 • Het Maris College werkt vanuit durf en ondernemerschap en onderscheidt zich van andere scholen met vernieuwende initiatieven.

 
Functie eisen

 • De boekhouding heeft geen geheimen voor je. Ervaring met Exact is een pre.
 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding in administratieve richting, bij voorkeur MBA.
 • Je hebt 3-5 jaar werkervaring.
 • Je bent analytisch ingesteld.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Op projectbasis ben je bereid knelpunten op te pakken en toon je hierbij eigen initiatief.

  
Bedrijfsinformatie
Het Maris College biedt kansrijk voortgezet onderwijs op zeven kleinschalige locaties langs de kust van Den Haag. We dagen iedereen uit het beste uit zichzelf te halen. Veel leerlingen verlaten het Maris met een hoger diploma dan het niveau waarop ze instromen.
We zijn trots op onze uitzonderlijk hoge slagingspercentages. Het Maris College biedt kinderen een veilige omgeving waarin zij kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het officiële lesprogramma.
 

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitgangspunt is een aanstelling voor 32 uur per week, waarvan het eerste jaar tijdelijk. De uren kunnen flexibel worden ingezet op basis van piek en dal werkzaamheden.
 • Een bruto salaris tussen de €2408 – €2986 (schaal 7), met uitloop naar schaal 8, op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van ervarings- en kennisniveau
 • 8% vakantietoeslag, een 7,4% dertiende maand en een extra basisbudget van 50 uur (naar rato) die je als verlof kan opnemen of kan laten uitbetalen.
 • Je valt binnen de CAO Voortgezet Onderwijs wat onder meer inhoudt dat je 12 vakantieweken hebt per jaar.
 • Je krijgt een moderne en functionele werkplek op locatie Maris Bohemen. Hierbij is echt gekeken naar de wensen van de gebruikers.
 • Het Maris College heeft een ruim opleidingsbudget waarvan jij als medewerker gebruik kan maken.

Informatie over de school
Het Maris College is een school voor voortgezet onderwijs langs de kust van Den Haag met zeven locaties. Het algemene uitgangspunt van de school is: kleinschalige locaties met ieder een eigen specifiek onderwijsprogramma met hoge kwaliteit. Duidelijke regels zorgen voor een plezierige sfeer in school. Dat is belangrijk want we willen dat iedereen – leerlingen én medewerkers – zich op het Maris College thuis voelt. De locaties zijn intern gericht, met een gezellige aula en ruime pleinen om bij goed weer buiten de pauzes door te kunnen brengen.
De school is zodanig opgebouwd dat één locatie ten minste twee opeenvolgende leerwegen/niveaus heeft. Dit biedt leerlingen kansen om door te stromen naar een hoger onderwijstype dan waarmee zij in de brugklas binnenkwamen. De ervaring leert dat dit op alle locaties ook het geval is. Dit is mede te danken aan de kleinschalige opzet van de locaties. Leerlingen voelen zich erkend en herkend, wat een groot gevoel van veiligheid geeft. De ambities zijn per locatie anders, want ze zijn aangepast aan de verschillende leerachtergronden van de leerlingen, maar ze zijn er altijd op gericht om hen uit te dagen goed te presteren en met een zo hoog mogelijk diploma de school te verlaten.
Betrokken docenten, heldere schoolregels en nieuwe of gerevitaliseerde gebouwen dragen bij tot het ‘thuisgevoel’ op school. Leerlingen ervaren dat de school er voor hen is, zij zijn er mede-eigenaar van. De hele schoolgemeenschap, over alle locaties verspreid, straalt saamhorigheid uit. We bieden een veilige omgeving, waar leerlingen goede begeleiding krijgen en zich thuis voelen. Ook een omgeving waar iedereen kansen krijgt om zijn talenten te ontwikkelen, binnen het lesprogramma, maar ook daarbuiten in de sport- en cultuurevenementen

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.