Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker ICT
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 juli 2020
Eind Datum
7 september 2020
Functie naam
ICT-medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
utrecht
Plaats
Woerden
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
Kalsbeek College
Website

Kalsbeek College uit Woerden zoekt een Medewerker ICT per zo spoedig mogelijk

Kom jij werken op het Kalsbeek College?

Wij zoeken voor ons ICT-team een medewerker ICT. Een leuke, afwisselende functie waarin je veel contact hebt met leerlingen en medewerkers. Als medewerker ICT werk je samen met 2 systeembeheerders en val je onder de centrale staf.

  • ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
  • fulltime functie
  • werkzaam op beide schoollocaties in Woerden

Als medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor afhandeling van eerstelijns klachten en hulpverzoeken. Registratie vindt plaats in Topdesk. Ervaring hiermee is een pré. Ook ben je bezig met het installeren van nieuwe apparatuur en nieuwe software. Je taken
zijn divers: van het uitvoeren van back-up procedures tot het helpen van een docent die een PC-probleem heeft. Je bent een kei in het oplossen van problemen. Bij een storing houd je het hoofd koel en reageer je snel. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen
in jouw vakgebied. Hard- en softwareconfiguraties kennen geen geheimen voor jou. Loop je vast bij een storing of probleem, dan overleg je met in- of externe specialisten.

De functie is een schaal 6-functie (maximaal € 2.785,-). In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast geworden?
Stuur dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk maandag 7 september 2020) een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Martijn Beukers, systeembeheerder: 0348-413120. 

Over het Kalsbeek College
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.600 leerlingen.

Leerlingen en personeel trekken een aantal jaar dagelijks met elkaar op. Onze school is daarom niet alleen een leergemeenschap, maar ook een leefgemeenschap waarin iedereen kan groeien als mens. Samenwerken, samen leren en samen leven gaan dagelijks hand in
hand.

Let op: in verband met de zomersluiting kunt u reactie verwachten vanaf 7 september 2020.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 300 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.500 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.