Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker Leerlingadministratie en Examenadministratie voortgezet onderwijs (0,5 FTE)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
17 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 januari 2021
Loon indicatie
5
Organisatie
IJburg College
Website

Voor het bedrijfsbureau van het IJburg College zijn wij met ingang van januari op zoek naar een enthousiaste medewerker Leerlingadministratie & Examenadministratie. Het betreft een tijdelijke vacature voor 0,5 FTE (20 uur).

 Werkzaamheden
Als medewerker leerling- en examenadministratie voer je onderstaande werkzaamheden uit: 

 • alle correspondentie naar ouders en leerlingen (nieuwsbrieven, informatie, schorsingsbrieven etc.);
 • verrichten van administratieve en organisatorische werkzaamheden ten behoeve van het secretariaat eindexamens, een en ander met inachtneming van examenbesluiten, reglementen en procedures;
 • inschrijven, oproepen en indelen van leerlingen voor examendeelname;
 • regelen van surveillanten en ruimtes voor de afname van examens;
 • informeren van betrokkenen over examendata en aanvullende informatie;
 • digitaal verwerken van examenresultaten, communiceren van de examenresultaten;
 • archiveren, beheren en vernietigen van examendossiers.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die administratief sterk onderlegd is en een goed inzicht heeft in digitale processen. Word jij enthousiast van kwaliteit en ben je secuur in je werk?

 • zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • secuur en dienstverlenend;
 • minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie en affiniteit met het onderwijs; 
 • kennis van het leerlingprogramma Magister is een pré.

Wij bieden:
Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een half jaar voor 0,5 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 1.811 en maximaal € 2.588 bij een volledige aanstelling (schaal 5, CAO VO).
Het aantal uur wordt verdeeld over 3 werkdagen waarbij woensdag en vrijdag in ieder geval je werkdagen zijn en de andere dag in overleg bepaald kan worden. 

Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en flexpakket voor fiscale uitruil mogelijkheden. 
Dit alles bovenop het werken met een enthousiast en gedreven team, in een inspirerende werkomgeving in beweging. 
 

Over het IJburg College
Het IJburg College is een moderne, digitale en ambitieuze school die leerlingen niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook op de toekomst. Slagen leerlingen bij ons voor het vwo, havo of vmbo dan zijn zij klaar voor de volgende stap in onze maatschappij. Dit komt omdat zij naast de gewone basisvakken ook leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Door te werken met kleine deelscholen hebben we oog voor iedereen en kunnen we onze leerlingen écht stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ook medewerkers van het IJburg College krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken/laten zien wat ze echt kunnen. Zo bieden wij veel ontwikkelingsmogelijkheden en is er ruimte om je functie in te richten op een manier die bij jou en je verantwoordelijkheden past. Wil je weten hoe leerlingen en docenten het IJburg College ervaren? Bekijk dan dit filmpje!

Onze docenten staan midden in de maatschappij. Ze weten wat er speelt en leeft (zowel binnen als buiten de school) en krijgen de ruimte om deze kennis in te zetten tijdens hun lessen. Op die manier kunnen zij hun lesstof voor een groot deel zelf vormgeven en gaan ze met leerlingen naar buiten. Daarnaast weten ze, bijvoorbeeld via realistische opdrachten, hoe ze anderen kunnen stimuleren om net een stapje verder te zetten.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.