Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker Marketing en Communicatie
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
28 september 2020
Eind Datum
27 november 2020
Functie naam
Marketing medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rijnsburg
Aanvang functie
1-10-2020
Loon indicatie
schaal 7
Organisatie
Wellantcollege Rijnsburg Chr. vmbo
Website

Wellantcollege Rijnsburg Chr. vmbo uit Rijnsburg zoekt een Medewerker Marketing en Communicatie per 1-10-2020

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

“Je ontwikkelt meer bij Wellant”

Introductie

Wellant vmbo Rijnsburg; een kleine en gezellige school midden in de Bollenstreek en met FloraHolland om de hoek een mooie locatie voor onze leerlingen. Deze school met een christelijke identiteit van Wellantcollege stimuleert leerlingen het maximale uit hun leervermogen te halen.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een medewerker Marketing en Communicatie die op creatieve en innovatieve manieren het leerlingaantal naar een hoger niveau weet te brengen.

Jouw profiel

Projectmatig ben je sterk. Je weet hoe het is om met projecten en deelprojecten te werken en kan daarin verstandige prioriteiten stellen. Daarnaast werk je goed onder druk, zowel vanuit je interne klant als externe partijen. Je komt hier goed tot je recht als je een achtergrond hebt in (de uitvoering van) marketing en communicatie en eventmanagement.

Je hebt inmiddels al wat werkervaring opgedaan als medewerker marketing en communicatie, communicatieadviseur of eventmanager en weet welke marketingtools je kan gebruiken om tot heldere strategieën te komen. Je bent gewend om op uitvoerend niveau te werken, maar kan strategisch ook meedenken en input leveren. Daarnaast woon je in de omgeving Rijnsburg, of ben je bekend met de omgeving; je kent onze doelgroep.

Werkzaamheden

Er ligt een belangrijke taak voor je klaar. We zijn ontzettend trots op Wellant vmbo Rijnsburg, maar we zien graag nog meer leerlingen de school binnenlopen. Vanuit de schoolleiding en de afdeling Marketing en Communicatie zijn er ideeën om dit te bewerkstelligen, maar we zoeken iemand die dat tot uiting kan brengen. Daarnaast zijn er ideeën, maar we staan open voor jouw input. Enkele taken waar je je mee bezig zal houden zijn het coördineren van open dagen, netwerken met basisscholen in de regio, mailings verzinnen en zichtbaar zijn op alle (social media) kanalen waarbij je denkt dat daar mogelijke leerlingen vandaan te halen zijn.

Je pioniert als het gaat om uitvoeren van jouw projecten. Je weet daarin jouw externe en interne omgeving te mobiliseren; als er een stand opgebouwd moet worden voor de open dag dan weet je wie je daarvoor kan benaderen. Daarnaast werk je nauw samen met de Marketing en Communicatie Business Partner en de schoolleider van de locatie.

Je zal voornamelijk op Wellant vmbo Rijnsburg komen te werken. Er werkt hier een team van zo’n 20 betrokken medewerkers die een gemoedelijke sfeer onderling hebben gecreëerd.

Wat bieden wij

De officiële functietitel is Medewerker Planning en Interne Organisatie en valt in schaal 7 (maximaal € 3.083,- bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast bieden wij je:

  • Een aanstelling van 0,4 fte (16 uur per week) verdeeld over 2 dagen;
  • Vakantiegeld, 8% van je bruto salaris;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto salaris;
  • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • Ook mogelijkheden tot het fietsplan, onbeperkt online trainingen en nog veel meer.

Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden .

Lijkt het je wat?

We snappen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze vacature! Vul dan ook snel het sollicitatieformulier in via de button ‘direct solliciteren’ .

Als je via indeed, meesterbaan of een van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website werkenbijwellant.nl en vul het solliciatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! Sollicitaties die op andere wijze bij ons binnenkomen, zullen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten?

Neem contact op met Djaïr Lubsen, Corporate Recruiter T. 06 – 51655394.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.