Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
medewerker sectoradministratie vervanging
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
24 februari 2020
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Schagen
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
Schaal 4
Organisatie
Regius College Schagen
Website

Regius College Schagen uit Schagen zoekt een medewerker sectoradministratie vervanging per z.s.m.

Onze administratieve afdeling heeft een tijdelijke vacature (in verband met ziektevervanging) voor een medewerker sectoradministratie. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden van de afdeling uit.

Afdeling
De sectoradministratie staat midden in de school. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en de afdeling is een dynamisch onderdeel van onze organisatie. 
 

Werkzaamheden
De werkzaamheden op de afdeling zijn divers en verschillen van dag tot dag. Het streven is om elke medewerker verantwoordelijkheid te geven voor een of meerdere  taken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het aannemen van de telefoon;
  • baliewerkzaamheden;
  • verwerken van verzuimregistratie;
  • het opstellen en versturen van dagberichten;
  • het opstellen en versturen van correspondentie;
  • het maken van verschillende schema’s/ roosters;
  • lichte ondersteuning van het management.

Functie-eisen
Voor deze functie beschik je over MBO werk- en denkniveau en vind je werken met verschillende digitale systemen geen probleem. Werken in een team past goed bij jou maar zelfstandig werken gaat je ook prima af.
 

Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,6000 fte (24 klokuren) in verband met vervanging. De werkzaamheden zijn, bij voorkeur,  verdeeld over 5 dagen. Aanvang van de functie is per direct. . Inschaling is in schaal 4 (€1777 – €2465 bij 1,0000 fte)
conform CAO VO en Fuwa.
 

Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.