Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerker werkplekbureau
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 oktober 2020
Eind Datum
2 november 2020
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Wageningen
Aanvang functie
14-10-2020
Loon indicatie
schaal 7
Organisatie
Aeres Hogeschool Wageningen
Website

Aeres Hogeschool Wageningen uit Wageningen zoekt een Medewerker werkplekbureau per 14-10-2020

Functie-inhoud

 • Administratieve werkzaamheden (o.a. verwerken werkplekregistraties, werkplekopdrachten invoeren, excel-overzichten opstellen, voortgangsbewaking);
 • Zelfstandig vragen van studenten beantwoorden (persoonlijk aan balie, per telefoon en mail);
 • Opstellen en up-to-date houden van informatievoorziening in de vorm van informatiedocumenten en (digitale) formulieren e.d. voor interne en externe klanten, op de website (extern), zoeksysteem en Canvas (intern);
 • Organisatie van evenementen, zoals de werkplekmarkt en profileringsdag;
 • Maken van planning werkplekbezoeken en lesbeoordelingen;
 • Meedenken en -werken in het verbeteren van processen;
 • Geven van presentaties en voorlichting aan studenten;
 • Opstellen van evaluaties en uitwerken van respons tot managementrapportages;
 • Onderhouden contacten met werkplekbieders, docenten, studenten;
 • Communicatie en afstemming met andere afdelingen, opleidingsmanagers en directie;
 • Praktijkleren, dossiers aanmaken en zorgdragen voor completering, budgetuitputting registreren en communiceren aan eindverantwoordelijke.

Functie-eisen

 • Niveau: MBO4 met minimaal 4 jaar werkervaring óf HBO met minimaal 2 jaren werkervaring. Werkervaring op een school (mbo/hbo) is een pré.
 • Competenties/vaardigheden: accuraat, ervaren in het verwerken van gegevens in systemen, plannen en organiseren, communicatief vaardig, vaardig in het voeren van correspondentie, analytisch, samenwerken, presenteren, collegiaal.
 • Beschikbaarheid: 20 uur p.w., werkdagen: dinsdag óf donderdag, woensdag en vrijdag. Mogelijkheid tot afwijken van werkdagen en -tijden als het werk daarom vraagt (werkplekmarkt, profileringsdag, voorlichtingsmomenten bepaalde studentgroepen, voorlichtingsdagen, spoedwerkzaamheden, piekbelasting).

Wie zijn wij?

Aeres Hogeschool Wageningen, waar deze functie vacant is, is een van de faculteiten van Aeres Hogeschool. In Wageningen leiden we innovatieve docenten en kennismanagers op voor beroepsgerichte vakken in het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven voor dienstverlening en producten, de sector horeca en consumptieve technieken, en de groene sector. Studenten van de masteropleiding werken in vele sectoren. We zijn nauw betrokken bij inhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen binnen deze sectoren. Sinds jaar en dag hebben veel afgestudeerden een circulaire of hybride carrière, juist door de verbinding van het beroepsdomein en de sector met leren en onderwijs. Er studeren 750 studenten, de helft daarvan in voltijd, de andere helft in flexibele deeltijdtrajecten, in de leeftijd van 17 tot 63. Duurzaam leren en ontwikkelen staat centraal in alle opleidingen, het onderzoek en de nascholingen. Onze masteropleiding Leren en Innoveren staat inmiddels 7 jaar achtereen aan de top. Ons motto: Vergroot je leerkracht!

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3700 studenten. Iedere faculteit heeft een eigen profiel en focus.

Aanstelling

De taken worden uitgevoerd in de functie van medewerker administratie D conform het functiehuis van de hogeschool. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De omvang is 0,5 fte. De functie is gewaardeerd met schaal 7 CAO-HBO met maximaal €3.077,54 bruto bij een fulltime dienstverband. Het betreft een structurele functie. Eerste aanstelling voor bepaalde tijd met een maximum van een jaar bij de Stichting Aeres Groep. Zie ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden op onze site.

Solliciteren, procedure en meer informatie

Via onze website ontvangen we graag de gemotiveerde sollicitatie en cv uiterlijk 2 november 09:00uur t.a.v. mw. drs M. de Beus, faculteitsdirecteur. Gesprekken worden gehouden in Wageningen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marjolein Doeleman: m.doeleman@aeres.nl

Let op: alleen sollicitaties die via onze website https://www.aeres.nl/werken-bij-aeres zijn binnengekomen worden opgenomen in de procedure in verband met de AVG Privacywetgeving.

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.200 studenten. Iedere faculteit heeft een eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Wageningen, onderdeel van Aeres Hogeschool, leidt innovatieve docenten en kennismanagers op voor beroepsgerichte vakken in het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de groene sector, de sector voeding, horeca en consumptieve technieken, dienstverlening en producten. We zijn nauw betrokken bij inhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen binnen deze sectoren. Sinds jaar en dag hebben veel afgestudeerden een circulaire of hybride carrière, juist door de verbinding van het beroepsdomein en de sector met leren en onderwijs. Duurzaam leren en ontwikkelen staat centraal in alle opleidingen, praktijkgericht onderzoek is specifiek gekoppeld aan ons profiel, en we verzorgen nascholingen en deskundigheidsbevordering voor educatieve en onderwijswerkveld. Onze masteropleiding Leren en Innoveren is al vijf jaar achtereen uitgeroepen tot Topopleiding (Keuzegids Masters 2018). Het is een overzichtelijke faculteit met 800 studenten, kleine groepen en persoonlijke aandacht voor elke student, gevestigd op Wageningen Campus.
 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.