Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerkers MVI
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2020
Eind Datum
24 november 2020
Functie naam
Media en vormgeving
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 fte
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Aanvang functie
direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Blariacumcollege
Website

Blariacumcollege uit Venlo zoekt een Medewerkers MVI per direct

Medewerkers MVI
2 x 0,5 fte Medewerker MVI schaal LB (max. € 4.301,- op fulltime basis)

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en
het Valuascollege.

Blariacumcollege
Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt.
Wij zijn een dynamische sportieve school waar kleinschaligheid en persoonlijke aandacht ruimte creëert voor alle leerlingen om te werken aan hun toekomst.

De functie en de werkzaamheden
Het betreft de vmbo afdeling Media, Vormgeving en ICT (MVI) basis kader leerjaar 3 en 4. Wij zijn op zoek naar twee collega’s, elk met een betrekkingsomvang van 0,5 fte. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature tot 1 augustus 2021 met een mogelijke
verlenging van het dienstverband. Het betreft een aanstelling in het kader van het project Sterk Techniek Onderwijs.
Ervaring en affiniteit met doelgroep van bbl/kbl leerlingen is een pré. Je bent enthousiast, ondernemend, communicatief sterk. Je hebt ervaring met acquisitie en je hebt kennis van het Adobe Creative pakket.  Wij vragen een relevante onderwijsbevoegdheid voor
het voortgezet onderwijs.

–       Je gaat aan de slag met het opzetten van een stagenetwerk met het werkveld;
–       Je organiseert de interne stages;
–       Je werkt aan de ontwikkeling van het onderwijsleerbedrijf;
–       Je legt het contact met het primair onderwijs en ontwikkelt proeflessen voor de leerlingen;
–       Je werkt aan de doorlopende leerlijn met het MBO;
–       Je neemt structureel deel aan onderwijsontwikkeling;
–       Je levert OGVO-breed een bijdrage bij het opzetten van keuzemodules voor de vmbo uitstroomprofielen;

Informatie:
Voor meer inhoudelijke informatie over de functies kunt u contact opnemen met dhr. Ad Steenbakkers, teamleider vmbo bk bovenbouw via e-mail asteenbakkers@ogvo.nl. 
 

Functieniveau en arbeidsvoorwaarden
De CAO-VO schaal LB is van toepassing. Maximaal € 4.301,- op full time basis. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
We kennen in het voortgezet onderwijs een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8%, een extra eindejaarsuitkering voor het ondersteunend personeel en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.