Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Medewerk(st)er Roosterzaken
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 juli 2019
Eind Datum
30 augustus 2019
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,50
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
in overleg
Organisatie
Lyceum Sancta Maria
Website

Lyceum Sancta Maria uit Haarlem zoekt een Medewerk(st)er Roosterzaken per in overleg

Lyceum Sancta Maria staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen
en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Daarom zetten
wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.

Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.

Wij verwachten van nieuwe collega’s dat ook zij actief deelnemen aan deze ontwikkeling en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.
 
Ben jij op zoek naar een ambitieuze leeromgeving waar je ruimte krijgt om (verder) te leren en werk je graag mee aan deze ambities? Wil je werken in een uitdagende omgeving, waarin we nauw met elkaar samenwerken aan ons onderwijs?
 
Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en servicegerichte medewerker roosterzaken voor 0,5 fte (20 uur per week).

Jouw CV en motivatie kun je tot en met 30 augustus 2019 sturen via MeesterBaan.

Medewerker roosterzaken (20 uur per week)
Als medewerker roostermaker maak je onderdeel uit van de afdeling rooster & organisatie. Je werkt samen met een collega roosterzaken en een stafmedewerker rooster & organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van roosterwerkzaamheden
zodat leerlingen en docenten altijd over een actueel rooster beschikken. Je hebt daarbij een brede algemene kennis van het vakgebied en bent bereid om te pionieren.
De werkzaamheden zijn onder andere:

 • het verwerken van de dagelijkse roosterwijzigingen (ziek- en afwezigheidsmeldingen)
 • het dagelijks en tijdig informeren van docenten en leerlingen over roosterwijzigingen m.b.v. magisterzelfstandig diverse toets-, examen- en surveillanceroosters maken. Maar ook roosters voor rapportvergaderingen en projectweken. roosterplanningen en
 • ondersteunen van de stafmedewerker rooster & organisatie
 • signaleren van knelpunten en omzetten naar oplossingen

De medewerker roosterzaken:

 • heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding
 • heeft ervaring met de programma’s Zermelo en Magister
 • heeft ervaring met roostermaken, onderwijservaring is een pré
 • is beschikbaar voor drie dagen per week en kan om 07.30 uur aanwezig zijn
 • kan goed zelfstandig maar ook samenwerkenis leergierig, stressbestendig, accuraat en flexibel
 • heeft een hands-on mentaliteit
 • ziet een uitdaging in het oplossen van complexe roostervraagstukkenbeschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Wij bieden:

 • een tijdelijke aanstelling met zicht op een vast dienstverband
 • vakanties die vallen binnen de schoolvakanties
 • beloning conform CAO Voortgezet Onderwijs. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, leeftijd en ervaring
 • een ambitieuze werkomgeving

Sancta Maria is opgericht in 1931 als gymnasiumonderwijs. Sinds de oprichting in 1931 is er veel veranderd. Het huidige gebouw is uitgebreid en vernieuwd, het aantal leerlingen is toegenomen en de lessen en ruimtes zijn aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Leerlingen krijgen les op havo-, atheneum- of gymnasiumniveau. Sancta Maria is een katholieke school waar ouders en leerlingen zich welkom voelen, ongeacht hun levensvisie of geloofsovertuiging. Op onze UNESCO-school werken 150 medewerkers. Samen dragen wij zorg voor meer dan 1.400 leerlingen uit Haarlem en omgeving.

 

Sancta werkt aan uitdagend en goed onderwijs, met oog voor veiligheid, persoonlijke aandacht en openheid. Een goede sfeer is daarbij belangrijk. Juist op dit vlak weet Sancta zich in positieve zin van andere scholen te onderscheiden. Sfeer is een belangrijke reden waarom leerlingen, ouders en personeel voor Sancta kiezen. Docenten geven blijk van grote betrokkenheid bij leerlingen, ouders en collega's. De examenresultaten havo en vwo zitten op of boven het landelijk gemiddelde.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.