Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Meewerkend voorman ICT
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2019
Eind Datum
13 juni 2019
Functie naam
ICT-medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
in overleg
Loon indicatie
9
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Meewerkend voorman ICT per in overleg

Binnen de dienst Informatisering & Automatisering zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman voor 0,8-1,0 fte binnen ons team Operations die zich thuis voelt in een complexe ICT-omgeving.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, stabiliteit en continuïteit van de ICT-infrastructuur bestaande uit o.a. storageomgeving, Hyper-V virtualisatie laag, servers en webservers, applicaties, cloudoplossingen, onderwijs- en kantoorautomatisering.

Je stuurt project- en procesmatig het operations team (10 personen) en bent tevens verantwoordelijk voor de constante verbetering van processen, procedures en communicatie. Je werkt mee op de afdeling en participeert actief in projectgroepen. Bij grote wijzigingen
of projecten zorg jij voor een goed geïnformeerde gebruikersorganisatie. Naast het beheer ben je met je team verantwoordelijk voor het initiëren en het uitvoeren van innovatieve projecten.

Je kunt goed met je technische collega’s overleggen en spreekt ook (in woord en geschrift) de taal van de business en het MT en bent in staat een architectuurontwerp en/of een change te vertalen naar mogelijke impact op de functionele werking voor de opdrachtgever.

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden ben je het operationele aanspreekpunt voor informatiemanagement en projectleiders. Je durft lastige problemen aan te pakken, weet collega’s te mobiliseren en wil ook buiten kantoortijden mee draaien in stand-by diensten.

Jouw profiel
Er wordt van je verwacht dat je over HBO werk- en denkniveau beschikt. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als allround systeembeheerder en minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende of aansturende functie. Je bent zeer sociaal en communicatief vaardig, een
absolute must in deze functie. Je bent van nature service- en klantgericht en bent resultaat- en oplossingsgericht in je aanpak. Kennis van processen in het MBO-veld is een pre. Verder is het van belang dat je ervaring hebt met projectmatig werken en sturen
op resultaat. Je bent in je element als je meerdere projecten tegelijk onder handen hebt. Het is een pre als je beschikt over Prince 2 en ITIL-certificering.
Over bovenstaande werkzaamheden leg je verantwoording af aan de Manager Operations.

Beschik jij over:
– HBO werk- en denkniveau, met (aanvullende) ICT-opleiding;
– Hyper-V, Windows server, Microsoft SharePoint certificeringen; 
– Kennis van IT beheersprocessen (ITIL) en projectmatig werken (Prince 2);
– Je wordt vrolijk en gemotiveerd van het werk van je teamgenoten en vindt het leuk om 
  continu je eigen werk te verbeteren;
– Ervaring met monitoring en alerting;
– Aantoonbare relevante werkervaring op het snijvlak Business en IT;
– Een drive om op de hoogte te blijven van technische ontwikkelingen, zoals Cloud, Mobile, 
  Internet of Things, Virtualisatie e.d.;
– Je haalt energie uit het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve diensten;
– Een goed gevoel voor het signaleren van kansen bij klanten;
– Ervaring met security en netwerken (is een pre.

En ben/heb jij:
– Analytisch en stressbestendig;
– Zelfstandig, maar ook een teamplayer;
– Initiatiefrijk, proactief en standvastig;
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
– Flexibel en trots op je geleverde werk.

Dan is deze baan iets voor jou! 
 

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen voor onbepaalde tijd bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. 
De functie van meewerkend voorman is ingedeeld in salarisschaal 9. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.789,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in decao-mbo zijn
van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.
 

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.