Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Music teacher – ISA
Functie naam
Muziek
Toegevoegd op
16 mei 2019
Eind Datum
30 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
1-8-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Baken Almere
Website

International School Almere is looking for a passionate music teacher

It is the mission of the International School Almere to inspire our students to reach their full potential and through them contribute to a better and more peaceful world by striving for academic excellence, intercultural awareness and mutual respect.
 

Requirements and profile:
·         Completed at least a Bachelor’s degree in the requested subject.
·         (International) Teaching Qualification / Certificate that qualifies for accreditation according to the Dutch educational system
·         Excellent command of the English language.
·         Experience of teaching in IB-MYP (Music) preferred with possibility to extend into IBDP (Master’s degree needed here).
·         Experience in delivery of the Theory of Knowledge course in the Diploma Programme will be considered an advantage.
·         Only applicants who have a residence/work permit in the Netherlands and a Dutch-VOG (police check) will be considered.
Competencies and profile:
 
·         Be able to communicate effectively with all members of the school community.
·         Participate fully as team member in subject group and whole school.
·         Encourage students to discover and develop their talents.
·         Organise music concerts with students and staff members
·         Show intercultural awareness.
·         Play a significant role in the mentor programme.
·         Engage in service learning activities and run an after school club.
·         Promote experiential learning, exposing students to the business world.
·         Promote a culture in school leading to welfare of society at large and dedicated world citizens.

 

Remuneration:
The package will be commensurate with the responsibilities of the position and will include the following elements:
·         Salary depending on previous experience and qualifications (based on the Dutch CAO VO (Collective Labour Agreement Secondary Education)
·         ABP Retirement/Pension scheme
·         School closure Holidays
·         The start date of the initial contract is from 1 August 2018.
 

Ben jij een topdocent? Dan zoeken we jou!
 
Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:

 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.
 
Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.
 
Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

  • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
  • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
  • Poort, school voor havo en mavo is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe schoolgebouw, waar de school medio 2019 haar intrek zal nemen.
  • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
  • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.