Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht! 1.0 fte (parttime is ook mogelijk) voor de middenbouw
Toegevoegd op
15 november 2019
Eind Datum
22 november 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
L10
Organisatie
Stichting SchOOL
Website

OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht!

OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht voor de middenbouw! (1.0 fte, parttime is ook mogelijk)

OBS De Boeier Lelystad zoekt leerkracht!
1.0 fte (parttime is ook mogelijk)
voor de middenbouw

OBS De Boeier is een openbare school in Lelystad met 460 leerlingen die verdeeld zijn over 19 homogene groepen. De school is continu in ontwikkeling om kinderen de toekomst vol vertrouwen tegemoet te laten gaan. Een optimale samenwerking tussen ouders, kinderen
en leerkrachten wordt hierbij bewust ingezet.
 
Onze visie
Kinderen komen op De Boeier tot ontwikkeling in een leeromgeving die uitdaagt, actief maakt en speel- en leerplezier geeft. Ons onderwijs is een middel om onze leerlingen in toenemende mate eigenaar over het eigen leren te maken, daar waar het kan en daar
waar het past. We streven naar samenwerking met ouders waarbij ons uitgangspunt is dat wij ons verantwoordelijk voelen voor het ontwikkelen van het leren van de leerling. Op het snijvlak van leren en opvoeden ontmoeten we elkaar en vinden wij het belangrijk
om te verbinden. 
 
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega die energiek, enthousiast en vernieuwend is met een visie op eigenaarschap. Als je daarnaast ook nog goed kunt samenwerken, goed kunt communiceren met kinderen, ouders en collega’s, dan willen wij je graag leren kennen!
 
Wat hebben wij te bieden?
Wij vormen een boeiende school, met enthousiaste kinderen, een hardwerkend, leergierig team en betrokken ouders. We hebben veel plezier samen, leren veel en hebben oog voor de behoeften van onze leerlingen. We hebben samen een stevige visie ontwikkeld en werken
daarmee. Onze kernwaarden zijn: verbinden, vertrouwen, inspireren, creativiteit en veiligheid. Salaris is conform CAO PO en functiebouwwerk van de Stichting.

Kun jij je vinden in ons profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet voor 21 november 2019. Je sollicitatie kun je mailen naar: eenbaan@stichtingschool.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Roelie Renzema (directeur)
of Marieke van Bruinessen (locatieleider). Beiden te bereiken op: 0320 222178.

Inschaling Leerkracht L10, conform CAO Primair Onderwijs. (L10/15  salaris maximaal € 3.910,- bruto per maand o.b.v 1,0 fte)
 

Arbeidsvoorwaarden volgens CAO PO.

Stichting SchOOL te Lelystad is een openbare onderwijsorganisatie met 18 basisscholen, 1 integraal kind centrum, een SBO en een (V)SO). Iedere school heeft zijn eigen karakter, sfeer en kerntaken. De scholen worden ondersteund door een stafbureau. Binnen het stafbureau werken disciplines als HRM, Finance, ICT en Onderwijs en Kwaliteit samen ter facilitering en ondersteuning van de scholen. Bij de organisatie werken in totaal ongeveer 350 professionals.
De komende jaren ligt de focus op:
–       Verstevigen van de basiskwaliteit op verschillende scholen.
–       Integrale samenwerking binnen het stafbureau en versterken van de faciliterende rol.
–       Ontwikkelen van visie en strategie ten aanzien van Kwaliteit en Onderwijs daar waar het gaat om passend onderwijs en         vakbekwaamheid.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.