Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
OBS De Boeier zoekt een onderwijsassistente (0,5fte)
Toegevoegd op
11 juli 2019
Eind Datum
30 augustus 2019
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
Schooljaar 2019/2020
Organisatie
Stichting SchOOL
Website

Obs De Boeier Lelystad zoekt naar een onderwijsassistente!

Obs De Boeier Lelystad zoekt naar een onderwijsassistente!
0,5 fte formatieruimte OBS De Boeier is een openbare school in Lelystad met 472 leerlingen die verdeeld zijn over 19 homogene groepen.

De school is continu in ontwikkeling om kinderen de toekomst vol vertrouwen tegemoet te laten gaan. Een optimale samenwerking tussen ouders, kinderen en leerkrachten wordt hierbij bewust ingezet.

Onze visie
Kinderen komen op de Boeier tot ontwikkeling in een leeromgeving die uitdaagt, actief maakt en speel- en leerplezier geeft. Ons onderwijs is een middel om onze leerlingen in toenemende mate eigenaar over het eigen leren te maken, daar waar het kan en daar waar
het past. We streven naar samenwerking met ouders waarbij ons uitgangspunt is dat wij ons verantwoordelijk voelen voor het ontwikkelen van het leren van de leerling. Op het snijvlak van leren en opvoeden ontmoeten we elkaar en vinden wij het belangrijk om
te verbinden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste onderwijsassistent die 5 ochtenden in de week beschikbaar is voor de begeleiding van leerlingen.

Verder zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent die: 
Ondersteuning biedt bij het onderwijsprogramma; 
Leerlingen begeleiding biedt in kleine groepjes of de groep voor een korte tijd overneemt, zodat de leerkracht die ondersteuning kan bieden; 
Zicht heeft op de leerlijnen en cruciale doelen van groep 1 t/m 8; 
Flexibel, oplossings- en samenwerkingsgericht en communicatief sterk is.

Wat hebben wij te bieden?
Wij vormen een boeiende school, met enthousiaste kinderen, een hardwerkend, leergierig team en betrokken ouders. We hebben veel plezier samen, leren veel en hebben oog voor de behoeften van onze leerlingen. We hebben samen een stevige visie ontwikkeld en willen
daarmee werken.
Onze kernwaarden zijn: Verbinden, vertrouwen, inspireren, creativiteit en veiligheid. Salaris is conform CAO PO en functiebouwwerk van de Stichting.

Kun jij je vinden in ons profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je sollicitatie kun je mailen naar: eenbaan@stichtingschool.nl. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Chantal Sanders te bereiken op: 0320 222178.  

Arbeidsvoorwaarden volgens CAO PO.

Stichting SchOOL te Lelystad is een openbare onderwijsorganisatie met 18 basisscholen, 1 integraal kind centrum, een SBO en een (V)SO). Iedere school heeft zijn eigen karakter, sfeer en kerntaken. De scholen worden ondersteund door een stafbureau. Binnen het stafbureau werken disciplines als HRM, Finance, ICT en Onderwijs en Kwaliteit samen ter facilitering en ondersteuning van de scholen. Bij de organisatie werken in totaal ongeveer 350 professionals.
De komende jaren ligt de focus op:
–       Verstevigen van de basiskwaliteit op verschillende scholen.
–       Integrale samenwerking binnen het stafbureau en versterken van de faciliterende rol.
–       Ontwikkelen van visie en strategie ten aanzien van Kwaliteit en Onderwijs daar waar het gaat om passend onderwijs en         vakbekwaamheid.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.