Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderbouw groep 1-4
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 november 2020
Eind Datum
15 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-01-2021
Loon indicatie
L10
Organisatie
De Vlaamse Reus
Website

De Vlaamse Reus uit Amsterdam zoekt een Onderbouw groep 1-4 per 01-01-2021

Voor De Vlaamse Reus, een school in Amsterdam Nieuw-Sloten zoeken wij voor na de kerstvakantie een fijne juf/meester voor de onderbouw (groep 1-4).
Jij bent een energieke en enthousiaste leerkracht die kinderen weet te stimuleren en de nieuwsgierigheid weet te prikkelen. Niet alleen de ontwikkeling van de kinderen vinden we belangrijk, maar ook je eigen ontwikkeling. Daarnaast wil je nieuwe dingen leren,
je hebt een open en positieve persoonlijkheid en je durft je kwetsbaar op te stellen. Je bent bevlogen, levert kwaliteit en bent een teamspeler. Dit zie je terug in de manier waarop je lesgeeft.

Verder beschik je over:

  • een pabo-opleiding, je bent lesbevoegd.
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.

De Vlaamse Reus:
De Vlaamse Reus ligt in een rustige straat in Nieuw-Sloten. Wij werken vanuit de visie van ontwikkelingsgericht onderwijs. Onze gezellige school heeft ongeveer 330 leerlingen verdeeld over 15 groepen. Met betrokkenheid en kennis van zaken werken wij hard om
goed onderwijs te verzorgen. 
Wij zijn trots op ons onderwijsproces en het positieve werk klimaat. De ontwikkeling van teamleden slaan we niet over. Jij krijgt hier, als je bent geland natuurlijk, veel ruimte voor.
Wij zorgen ervoor dat ieder kind, iedere ouder en ieder teamlid zich thuis voelt, met oog voor elke sociale, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. 

Onze waarden: 
– betrokkenheid,
– betekenisvol,
– eigenaarschap. 

Wat wij bieden: 
Wij bieden een aantrekkelijke functie in een team waar een oplossingsgerichte houding is. We leren elke dag van en met elkaar.
De aanstelling heeft een omvang van 0,6-0,8 WTF (3 tot 4 dagen). Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, coaching, fietsregeling, uitruilregeling. Via STWT Academie en de Waaghalzen wordt ruimte geboden voor je eigen ontwikkeling.
Meer informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Karin Beerepoot, schoolleider, via 020-3468400. 

  • een pabo-opleiding, je bent lesbevoegd.
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, coaching, fietsregeling, uitruilregeling. Via STWT Academie en de Waaghalzen wordt ruimte geboden voor je eigen ontwikkeling.

Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden

De scholen van Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden staan voor passend en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs. Samen met ouders, kinderen en medewerkers geven we daar invulling aan. We geven niet alleen ieder kind maar ook iedere STWT-collega ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing. We stellen vragen, zijn beschikbaar en sluiten niemand uit. 

Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden is opgericht in januari 2006 en inmiddels verzorgen we met 16 scholen openbaar onderwijs in Amsterdam Nieuw-West:

  • volgens verschillende concepten: regulier-, Dalton-, Montessori- of ontwikkelingsgericht onderwijs;
  • met uiteenlopende accenten: taal, muziek, cultuur/kunst, natuur en bewegen/sport;
  • voor basisonderwijs én speciaal basisonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.