Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
ondersteuner Nederlands
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
13 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,6 fte
Plaats
Ulft/Silvolde
Aanvang functie
01-11-2020
Loon indicatie
conforma CAO VO
Organisatie
Almende College
Website

Als ondersteuner Nederlands begeleid en ondersteun je kleine groepjes leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte.

Wat worden jouw taken?
Als ondersteuner Nederlands begeleid en ondersteun je kleine groepjes leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte. Denk hierbij aan dyslexie en leesachterstanden. Ook help jij leerlingen die met het plannen en organiseren van hun schoolse taken vastlopen.

Wat vragen wij van jou?
Een bevoegdheid Nederlands, een pabodiploma of pedagogiek. Ook nodigen wij je uit om te solliciteren als je je in de laatste fase van de opleiding bevindt.
Als persoon ben je enthousiast, initiatiefrijk en meedenkend. Je bent pedagogisch sterk en je bent in staat om maatwerk te bieden. Je komt in een warm team terecht waarin collegialiteit en openhartigheid hoog in het vaandel staan.
 

Ons aanbod aan jou
Het betreft een tijdelijke vacature tussen de 0,4 en 0,6 fte. De aanstelling is ontstaan door een subsidieregeling  leerachterstanden en duurt zolang de programma’s lopen.
De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgesteld
 

Over het Almende College
Het Almende College is een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Oude IJsselstreek in de Achterhoek. De school biedt alle afdelingen van voortgezet onderwijs aan en telt in totaal ruim 2000 leerlingen verdeeld over (nu nog) drie locaties. Momenteel wordt er gebouwd aan een unilocatie voor het vmbo-onderwijs in Silvolde. Het onderwijs op het Almende College is volop in ontwikkeling. Samen bouwen we aan het beste onderwijs voor onze leerlingen.
 
Meer informatie kun je vinden op www.almendecollege.nl.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.