Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent 0.4 – 1.0 fte
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Organisatie
Christelijk IKC De Regenboog
Website

Christelijk IKC De Regenboog uit Dordrecht zoekt een Onderwijsassistent 0.4 – 1.0 fte per

IKC De Regenboog zoekt een onderwijsassistent ter ondersteuning van onze leerlingen voor een omvang van 0,4 – 0,8 fte voor schooljaar 2020/2021.

De Regenboog is een christelijk integraal kindcentrum met twee locaties, deze staan in een groene omgeving. Wij bieden peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang onder één dak.

Ieder kind is uniek, talentvol en niet te vangen in gemiddelden. Op De Regenboog mogen kinderen echt zijn wie ze zijn en kunnen ze zich op hun eigen tempo ontwikkelen vanuit hun eigen talenten. Met de christelijke identiteit als basis samen met anderen ontdekken, leren en groeien in een veilige omgeving middenin de samenleving.

Een uniek onderwijsconcept!
– Groeien op je eigen niveau en tempo.
– Jezelf zijn, samen met anderen.
– Gericht op de maatschappij van de toekomst.

Ben je toe aan een vernieuwend onderwijsconcept en kun je je vinden in onze identiteit?
Zit jij vol energie, kijk je met een positieve blik, ga je uitdagingen niet uit de weg en pak je deze juist daadkrachtig aan? We verwelkomen je graag in ons team!

MEER WETEN OVER ONS ONDERWIJS? BEZOEK DEREGENBOOG.H3O.NL

De Regenboog
Op christelijk IKC De Regenboog leren en werken kinderen met elkaar in units in plaats van in traditionele jaargroepen. Hierdoor leren kinderen op het niveau en tempo dat past bij hun ontwikkeling. Dit zorgt er onder andere voor dat kinderen vaak een succeservaring hebben.

Op de Regenboog ontwikkelen kinderen op een creatieve manier vaardigheden die in onze maatschappij relevant zijn. Iedere periode staat in het teken van een thema, waarin de belevingswereld van de kinderen gestimuleerd wordt door een uitdagende omgeving. De leerlingen worden hierbij begeleid door betrokken leerkrachten, vakspecialisten met hart voor hun vak!
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.