Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent groen
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
1 oktober 2018
Eind Datum
25 oktober 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,4
Provincie
overijssel
Plaats
Oldenzaal
Aanvang functie
29-10-2018
Loon indicatie
OOP 6
Organisatie
Twents Carmel College
Website

Twents Carmel College uit Oldenzaal zoekt een Onderwijsassistent groen per 29-10-2018

Heb je ervaring in de groene sector, in het verzorgen van dieren, in tuinaanleg en onderhoud, in bloemsierkunst en inrichting? Wil je docenten ondersteunen in het begeleiden in de vmbo groene opleiding? Wil je aan de slag op onze vmbo-locatie in
Oldenzaal? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je ondersteunt de praktijkdocenten van het profiel groen tijdens de praktijklessen en helpt leerlingen bij de verschillende opdrachten.

Jouw profiel
Je hebt ervaring en/of een opleiding gevolgd in de groene sector en in het begeleiden van leerlingen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit tot bloem en design.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 552 medewerkers.
We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Speerpunten zijn: ruimte om te kiezen voor iedereen, wederzijdse betrokkenheid en externe gerichtheid.
De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 3 en 4 van een geïntegreerd vmbo. Dit betekent dat alle leerwegen binnen alle sectoren van het vmbo worden aangeboden: Techniek, Zorg & Welzijn, Economie en Groen. Het onderwijzend
en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 125 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1300 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.
In de sector groen wordt door ongeveer 60 leerlingen het profiel Groen gevolgd. Een breed programma waar verschillende opleidingen zijn samengebracht: Bloemsierkunst, dierverzorging, tuin en landschapsinrichting, natuur en techniek, bedrijf en economie. Leerlingen
volgen praktijklessen binnen, maar ook buiten de school bij bedrijven en instellingen.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap.
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.626 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.
Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. H.L. Meinders
Functie: Adjunct-directeur Potskampstraat
Telefoon: 0541 – 53 23 33 / 06 – 553 759 25

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Maximaal 2.626,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twnts Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.