Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent leerlingenzorg
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
5 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Oss
Aanvang functie
26-10-2020
Loon indicatie
OOP 5
Organisatie
Het Hooghuis
Website

Het Hooghuis uit Oss zoekt een Onderwijsassistent leerlingenzorg per 26-10-2020

Ben jij als onderwijsassistent de intermediair tussen ouders, leerlingen en docenten als het gaat om leerlingbegeleiding? Wil je tijdelijk aan de slag op een sfeervolle school in Oss en ben je beschikbaar per 26 oktober 2020? Reageer dan op deze
vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als onderwijsassistent leerlingenzorg vang je leerlingen op die om verschillende redenen op dat moment niet in de klas aanwezig kunnen zijn. Je voert maatregelen uit, signaleert probleemgedrag en neemt hierover contact op met de betreffende docenten en ouders.
Je bent dus intermediair tussen ouders, leerlingen en docenten als het gaat om leerlingbegeleiding. 

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
•    Gesprekken voeren met leerlingen.
•    Leerlingen aan het werk zetten.
•    Leerlingen registratieformulieren laten invullen.
•    Registreren van leerlingen die te laat komen of afwezig zijn en bewaking van de procedure van afhandeling.
•    Ingrijpen bij conflictsituaties tussen leerlingen.
•    Bespreken van ongewenst gedrag van leerlingen met docenten, collega’s en/of ouders.

Je werkt nauw samen met de andere collega’s van de Traject Voorziening (TV) en je legt verantwoording af aan de zorgcoördinator/teamleider zorg, bijvoorbeeld wanneer je zoekt naar een passende oplossing of casuïstiek.

Jouw profiel
Je beschikt over mbo werk- en denkniveau. Het is wenselijk dat je ervaring hebt met de doelgroep, beschikt over algemene kennis over het opvangen van leerlingen met problemen en dat je deze kennis kunt toepassen. Verder beschik je over sociale vaardigheden
om de gesprekken te kunnen voeren. Gedragscorrigerend optreden is voor jou geen probleem.

Jouw werkplek
Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan ‘eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid
van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

Het Hooghuis (circa 4.400 leerlingen, ruim 550 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en
is gehuisvest op zeven locaties: zes in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: ‘het geheel is meer dan de som der delen’. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties.

Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,6 – 0,8 fte), tijdelijk tot en met 31 juli 2021. Ingangsdatum: 26 oktober 2020. Werkdagen: in overleg. 
Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. R. van der Veer
Functie: Teamleider
Tel.: 0412 – 224 150
E-mail: r.vanderveer@hethooghuis.nl 

Let op: dit e-mailadres is alleen voor het inwinnen van nadere informatie, solliciteren doe je via de button ‘solliciteer’. Sollicitatie die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen. 

Tijdens de herfstvakantie (van 19 oktober 2020 tot en met 25 oktober 2020) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 – 44718197 (dhr. G.Duijs P&O)).

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk. 
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Maximaal 2.659,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5).

Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.