Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent/Leraarondersteuner
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
5 november 2019
Eind Datum
5 december 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
per direct
Organisatie
OBS Klim-Op
Website

Wij zoeken een enthousiaste en inspirerende onderwijsassistent/leraarondersteuner met affiniteit voor jonge leerlingen met diverse achtergronden.

Wat ga je doen
Als onderwijsassistent zal je bij met name de onderbouwklassen van obs Klim Op in Capelle aan den IJssel verschillende leerkrachten ondersteunen met hun taken. Dat kan zijn door individuele- of kleine groepen van leerlingen te begeleiden. Je assisteert bij
het samenwerken van leerlingen, het groepswerk en het werken in hoeken. Dit alles doe je in een gemêleerd en hecht team.

Wie ben jij
Je bent zelfstandig en iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Je kunt goed samenwerken en je bent enthousiast en inspirerend. Met jouw kwaliteiten ben je in staat de leerlingen ruimte en autonomie te bieden. Daarnaast sta je open voor onderwijsvernieuwing
en draag je actief bij aan onderwijsvernieuwing.
Ben jij die doorzetter en beschik je over een gezonde dosis lef en herken je jezelf in hetgeen wij vragen, aarzel dan niet en solliciteer!

Verder nog in het kort:

  • Je bent in het bezit van een onderwijsassistent diploma;
  • Je hebt affiniteit met jonge leerlingen met diverse achtergronden;
  • Je hebt affiniteit met ICT;
  • Je bent bereid tot verdere professionalisering van jouw sectiegebied en Blick in z’n geheel en je wilt werken aan schoolontwikkeling vanuit je eigen vakgebied (en).

Dit bieden wij
Wij bieden je een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband. De functie wordt in principe gehonoreerd als onderwijsassistent/leraarondersteuner conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben
een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.
Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Meer informatie en sollicitatie
Is hetgeen wat hierboven geschreven is een feest van herkenning voor je? Past dit bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dennis Marcussen, via telefoonnummer 06-16537495 of mail d.marcussen@blickoponderwijs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

OBS Klim-Op maakt deel uit van de Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen aan den IJssel). Stichting BLICK op onderwijs beheert 8 reguliere openbare basisscholen, 1 openbare school voor speciaal basisonderwijs en 1 openbare school voor voortgezet onderwijs voor Praktijkonderwijs, VMBO, mavo, havo en VWO. Op deze manier biedt BLICK op onderwijs een doorgaande leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Over OBS Klim-Op 

Binnen OBS Klim-Op staat het programma De Vreedzame School centraal. Bij dit programma gaat het erom dat kinderen sociale competenties leren, maar vooral ook een positief sociaal en moreel klimaat in school creëren waarbij een opvoedende en gedrag regulerende werking aan bod komt. Het beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen zijn zelfbewust en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Meer informatie: www.obs-klim-op.nl

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.