Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent, locatie Putten
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
2 december 2019
Eind Datum
15 december 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,7000
Dienstverband
Tijdelijk
Provincie
gelderland
Plaats
Ermelo
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
6
Organisatie
Chr. College Groevenbeek
Website

Onderwijsassistent (vmbo locatie Putten)

De onderwijsassistent ondersteunt de docenten bij diverse vakken, assisteert op de lespleinen en bij het begeleiden van leerlingen. 
De werkzaamheden vinden plaats in de sector vmbo, locatie Putten.
De uren worden verdeeld over 4 of 5 dagen.

 

Wij vragen een opleiding op Mbo4-niveau (bijv. SPW / Onderwijsassistent) of Pabo.
Ervaring in het omgaan met leerlingen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar is een pré.

 

De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing
Inschaling in schaal 5 of 6, afhankelijk van ervaring. 
De salarisbedragen variëren van € 1.811 tot € 2.710 bij een fulltime benoeming. Deeltijders naar rato van de benoemingsomvang. 
 

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.

  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.

Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.