Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent (m/v)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
14 november 2019
Eind Datum
22 november 2019
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 fte
Plaats
Lent
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Loon indicatie
5
Organisatie
Citadel College
Website

Citadel College uit Lent zoekt een Onderwijsassistent (m/v) per zo snel mogelijk

Het Citadel College te Lent zoekt voor de locaties
Griftdijk
zo snel mogelijk een:
 
 
Onderwijsassistent (m/v)
1 fte
 
 
Werkzaamheden
Je verzorgt lessen van docenten die tijdelijk afwezig zijn. Voor deze lessen is een programma aanwezig. Ook kan het maken van het dag-rooster tot jouw werkzaamheden behoren. Je kunt ingezet worden binnen LUMEN, ons nieuw onderwijsconcept op locatie Griftdijk.
Voor meer informatie zie onze website:
https://www.citadelcollege.nl/innovaties-onderweg-en-lumen/lumen/
.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma onderwijsassistent.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende gedragscompetenties van belang: communicatief sterk zowel schriftelijk als mondeling en op verschillende niveaus kunnen communiceren, initiatiefrijk, proactief, samenwerken, vakkundig, betrokken, reflectief vermogen, goed
kunnen plannen en organiseren, zorgvuldig en integer handelen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature tot en met uiterlijk 31 juli 2020. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal 5 van de CAO-VO met een maximum van € 2.588,- bruto bij een fulltime aanstelling. De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie
wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw C. Beekmans, locatiedirecteur Citadel College, telefoon 024-3297740. Meer informatie
over het Citadel College kun je vinden op onze website:
www.citadelcollege.nl
.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met 22 november 2019 reageren door op onderstaande button te klikken.
 
De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 november.

Het Citadel College is een jonge en moderne school met oog voor talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. De ontwikkelingen in de samenleving vraagt van scholen om een daaraan passend onderwijs aan te bieden. In de samenleving is een enorm groot informatieaanbod. Het Citadel College wil leerlingen deze 21e eeuwse vaardigheden aanbieden. Onze leerlingen willen we goed voorbereiden op een wereld met veel technische en snelle veranderingen. Leerlingen beschikken over zelfkennis, een groot reflectievermogen, die weten waar hun krachten en hun drijfveren liggen, kritisch zijn, keuzes kunnen maken en beschikken over goede sociale vaardigheden.

Op het Citadel College vinden we het belangrijk om op de vele ontwikkelingen in te spelen en de leerlingen hierop goed voor te bereiden. Op het Citadel College kiezen we voor een persoonlijke benadering en leerlingen willen we leren om zelfbewust keuzes te maken. De school wil haar leerlingen kennen en zich op de ontwikkeling van leerlingen richten. Belangrijke elementen op het Citadel College zijn dan ook Leren, Groeien en Schitteren.

Het Citadel College is een brede scholengemeenschap voor alle leerwegen: van vmbo tot en met vwo. Op de locatie Dijkstraat is het vmbo met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg gehuisvest en op de locatie Griftdijk vmbo-t, havo en vwo. Medewerkers van het Citadel College voelen zich betrokken bij de school, de collega’s, de ouders en de omgeving waarin zij werken. De school biedt een professionele en informele leer- en werkomgeving.

Wil jij graag werken in een professionele en informele organisatie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.