Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent MLC2019005
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Cuijk
Aanvang functie
15-04-2019
Organisatie
Merletcollege
Website

Merletcollege uit Cuijk zoekt een Onderwijsassistent MLC2019005 per 15-04-2019

Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Het Merletcollege, locatie Grave, is op zoek naar een flexibele, handige en betrokken onderwijsassistent met ingang van 1-8-2019 voor 0,8-1,0 fte. De functie is gewaardeerd op schaal 6 (zie functieboek op ww.omo.nl)

De onderwijsassistent ondersteunt schoolbreed bij de vakken dienstverlening en producten, natuur en techniek en handvaardigheid. Ook inzet bij biologie, natuurkunde, scheikunde (onderbouw) komt voor. Er wordt intensief samengewerkt met de docenten van deze secties en de Technisch Onderwijs Assistent. Wij verwachten van onze nieuwe onderwijsassistent dat hij/zij een ruime taakopvatting heeft en zijn/haar kwaliteiten inzet bij de voorbereiding en organisatie van buitenlesactiviteiten (o.a. opbouw decor bij voorstellingen).

Blink jij uit in technisch inzicht, creativiteit en handigheid? En haal je er voldoening uit om leerlingen én collega’s verder te helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Voor meer informatie over het Merletcollege kun je onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is je interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Je motivatiebrief en cv kun je tot 5 mei 2019 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Het Merletcollege

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.