Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent onderbouw vmbo b/k
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
10 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8
Provincie
zeeland
Plaats
Goes
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
4
Organisatie
Het Goese Lyceum Bergweg
Website

Onderwijsassistent vmbo onderbouw basis/kader

Met ingang van het nieuwe schooljaar, 2019-2020 zijn wij voor Het Goese Lyceum locatie Bergweg te Goes op zoek naar een:
 
Onderwijsassistent
0,8 fte 32 klokuren.  De werktijden nader vast te stellen, beschikbaarheid op de maandag is gewenst.
 
De werkzaamheden betreffen het assisteren en ondersteunen van docenten, en opvang van leerlingen bij kortdurende afwezigheid van de docent.
Taken:  ondersteunen bij de lessen vmbo basis/kader (bio en zorg, projectlessen, leerplein Nederlands, Verlengde School Dag).
 

Gevraagd wordt:

  • een diploma onderwijsassistent op MBO-4 niveau
  • ervaring met vmbo basis/kader leerlingen
  • beschikbaarheid in ieder geval op maandag.

De ideale kandidaat kan goed samenwerken en afstemmen met collega’s, heeft oog voor de vmbo leerling, is pro-actief en heeft affiniteit met kooklessen.

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 1 schooljaar. Verlenging van de aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de geldende CAO-VO. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 4 (max € 2.464,-) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Pontes: Een brug naar de toekomst !

Stichting Scholengroep Pontes is een scholengroep die sinds 1 september 1999 bestaat. In Zeeland is ‘Pontes’ de enige combinatie van middelbare scholen die alle opleidingsvormen in huis heeft: lwoo, vmbo (basisberoeps, kaderberoeps, gemengd, theoretisch), havo, vwo, tweetalig vwo (Engels), gymnasium, kunst- en cultuurklassen, technasium en sportklassen. Pontes heeft meerdere locaties: Het Goese Lyceum (locaties Bergweg en Oranjeweg) te Goes en Pieter Zeeman te Zierikzee.

In Goes zijn alle opleidingen te volgen, in Zierikzee evenzo, minus tweetalig vwo en gymnasium. Met ingang van schooljaar 2018-2019 biedt Het Goese Lyceum locatie Bergweg tevens het profiel GROEN aan. De centrale administratie is in Goes gevestigd. De contacten tussen Goes en Zierikzee zijn optimaal. Dit is nodig, bijvoorbeeld om de naam van de scholengroep eer aan te doen (‘Pontes’ is Latijn voor ‘bruggen’). Het is dus niet alleen de Zeelandbrug die ervoor zorgt dat de locaties verbonden zijn…

Onze kijk op het onderwijs:
Een krachtige, uitdagende en veilige leeromgeving voor de leerlingen met aandacht voor hoofd, hart en handen. Goede examenresultaten en doorstromingsmogelijkheden. Het gebruik van moderne leermiddelen. Aandacht voor sociale, culturele en creatieve vaardigheden.

Een openbare scholengroep:
Pontes is er dus voor iedereen; het maakt niet uit welke godsdienst of levensovertuiging een leerling heeft. Niet alleen de leerlingen, ook de medewerkers verschillen van achtergrond. In zo'n omgeving leert een leerling respect te hebben voor de ideeën, normen en waarden van de ander.

Een veilige school:
Een schoolklimaat dat gekenmerkt wordt door orde, rust en structuur. Een warme sfeer en betrokkenheid.

Een zorgzame school:
Veel tijd en aandacht voor de ontwikkeling van de individuele leerling. Loopbaanoriëntatie en loopbaan-begeleiding. Een team van gespecialiseerde docenten voor een gedegen en professionele leerlingbegeleiding. Hulp- en ondersteuningslessen, faalangstreductie en examentraining.

Een school voor uitdagend onderwijs:
Pontes houdt rekening met de interesses en capaciteiten van leerlingen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.