Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
onderwijsassistent onderbouw VMBO
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
2 oktober 2019
Eind Datum
2 december 2019
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Organisatie
Het Brederocollege
Website

Onderwijsassistent – Het Driespan – Het Brederocollege

Als onderwijsassistent voor onderbouw VMBO

  • zorg jij voor de achtervang en opvang van de leerlingen. Heb jij affiniteit met de opvang van leerlingen buiten de klas, dan is dit een pré;
  • ondersteun je de docenten bij het verrichten van eenvoudige routinematige, onderwijsinhoudelijke en ondersteunende taken in de klas;
  • lever je een praktische/organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement en neem je deel aan professionalisering.
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en kennis van eenvoudige didactische en pedagogische toepassingen;
  • Heb je daarnaast ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep, dan is dit zeker een pré.
  • Je bent bekend met groepsprocessen en vaardig in het omgaan met en corrigeren van gedrag van leerlingen, het organiseren van groepjes in de klassensituatie en het uitvoeren van praktische/organisatorische werkzaamheden.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

Bij Het Brederocollege krijg je de ruimte om innovatief en out-of-the-box te denken.

  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor 0.6 fte tot februari 2020 (duur zwangerschapsverlof), conform CAO Primair Onderwijs;
  • De functie van onderwijsassistent wordt ingeschaald in schaal 4, conform CAO Primair Onderwijs;
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering. 

Over Het Driespan
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over het Brederocollege
Het Brederocollege biedt HAVO leerjaar 1 tot en met 5, alle profielen, VMBO-BBL en VMBO-KBL met het profiel Dienst & Producten en VMBO-T alle profielen. Het onderwijsaanbod richt zich op uitstroom naar MBO en HBO.
Werken binnen het Brederocollege brengt uitdaging met zich mee. Een dynamische werkplek waarbinnen we steeds zoeken naar het best passende onderwijsaanbod voor onze doelgroep. Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.