Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent op vervanging
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
7 november 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
sbo De Bouwsteen
Website

Ben jij een kooktalent met een onderwijsachtergrond die onze sbo leerlingen kan inspireren?

Wat ga je doen
Als onderwijsassistent kan je worden ingezet bij al onze groepen om verschillende leerkrachten te ondersteunen met hun taken. I.v.m. de tijdelijke afwezegheid van onze kooktopper zijn we op zoek naar een vrolijke en enthousiaste onderwijsassistent die deze
topper tijdelijk kan vervangen.Je bent een kei in het begeleiden van leerlingen zowel individuele als in kleine groepen. Je assisteert bij het samenwerken van leerlingen, het groepswerk en het werken in hoeken. Dit alles doe je in een gezellig, warm en hecht
team.

Wie ben jij
Je bent zelfstandig en iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Je kunt goed samenwerken en je bent enthousiast en inspirerend. Met jouw kwaliteiten ben je in staat de leerlingen ruimte en autonomie te bieden. Daarnaast sta je open voor onderwijsvernieuwing
en draag je actief bij aan onderwijsvernieuwing. Ben jij die doorzetter en beschik je over een gezonde dosis lef en herken je jezelf in hetgeen wij vragen, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat heb jij:

  • Een onderwijsassistent diploma
  • Passie voor koken
  • Affiniteit met ICT
  • Liefde voor onze kinderen
  • 4 of 5 dagen per week de tijd om bij ons te werken

Wat krijg je:

  • Een warm en hecht team
  • Een tijdelijke functie tot de voorjaarsvakantie 2021.
  • Voldoende uitdaging
  • Cao PO oop schaal 4, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 6,3%
  • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis

Meer informatie en sollicitatie
Is hetgeen wat hierboven geschreven is een feest van herkenning voor je? Past dit bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Caroline Spoorenberg, via telefoonnummer 010-4511907 of mail c. spoorenberg@sbodebouwsteen.nl.

De Bouwsteen is er speciaal voor kinderen met specifieke onderwijsbehoeften. We bieden intensieve ondersteuning en stemmen het onderwijs af op de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen. De leerling krijgt bij ons het onderwijs en de structuur die het nodig heeft. We zetten ons in om ieder kind succesvol te laten zijn.
Bij deze school hoort ook een expertisecentrum: BLICK Expertise. De medewerkers van BLICK Expertise hebben specifieke kennis op het gebied van lezen, rekenen en gedrag. Zij ondersteunen leerlingen op reguliere basisscholen die op cognitief of emotioneel vlak extra aandacht nodig hebben. Ook bieden zij trainings- en begeleidingsprogramma’s aan (teams van) leerkrachten.

Sbo de Bouwsteen is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het IJsselcollege biedt sbo De Bouwsteen een doorlopende leerlijn voor kinderen van 4 tot 18 jaar.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.