Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent/pedagogisch medewerker
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 november 2020
Eind Datum
13 december 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
Functieschaal 4 (CAO PO max € 2298)
Organisatie
De Witte Vogel
Website

Wij zijn voor op zoek naar een: Onderwijsassistent/pedagogisch medewerker (wtf 0,8) Voor onze afdelingen SO & VSO. In eerste instantie ambulant. Werkdagen in overleg. Ben jij doortastend en proactief en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van leerlingen met een (ernstig) meervoudige beperking? Ondersteun je de visie van ons centrum waarin wij streven naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid van kinderen en zoek jij steeds naar creatieve manieren om kinderen te laten leren? Ben je bereid om hierin te blijven leren en stel jij je collegiaal en gelijkwaardig op? Dan ben jij wellicht onze nieuwe onderwijsassistent!

Bij Tyltylcentrum De Witte Vogel werken onderwijs, zorg en ondersteuning nauw met elkaar samen rondom het kind. Wij vinden dat ‘ieder talent telt’. We bieden opvang en onderwijs voor kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking.
In het speciaal onderwijs volgen de leerlingen geen standaard curves of gemiddelden. Daarom krijg je bij ons ook de ruimte om dingen anders te doen. Wil jij echt iets bijdragen aan hun leven en ben je bevoegd om te werken met deze prachtige doelgroep? Dan zoeken
we jou!
 
Wij zijn voor op zoek naar een:
Onderwijsassistent/pedagogisch medewerker (wtf 0,8)
Voor onze afdelingen SO & VSO. In eerste instantie ambulant. Werkdagen in overleg.
Ben jij doortastend en proactief en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van leerlingen met een (ernstig) meervoudige beperking? Ondersteun je de visie van ons centrum waarin wij streven naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid van kinderen en zoek jij
steeds naar creatieve manieren om kinderen te laten leren? Ben je bereid om hierin te blijven leren en stel jij je collegiaal en gelijkwaardig op? Dan ben jij wellicht onze nieuwe onderwijsassistent!
Wat vragen we?

 • een diploma middelbaar pedagogisch onderwijs (SPW 4 of vergelijkbare opleiding) of aantoonbare kwaliteiten op dit niveau;
 • bij voorkeur ervaring in het werken met deze doelgroep;
 • motivatie om aanvullende scholing te volgens (o.a. de opleiding LACCS);
 • goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen;
 • iemand die flexibel is en inzetbaar in meerdere groepen;
 • iemand die in voorkomende gevallen eenvoudige medische handelingen kan uitvoeren;
 • iemand die intensief samenwerkt met andere disciplines, zoals fysiotherapie, logopedie etc.;
 • we zoeken iemand die verzorgende en begeleidende werkzaamheden verricht door:
 • het begeleiden van leerlingen bij eten en drinken, toilet- en lichaamsverzorging;
 • het begeleiden van leerlingen naar en bij zwem- en bewegingsonderwijs.

 
Wat bieden we?

 • Een enthousiast en betrokken team, er wordt gewerkt met zelfverantwoordelijke teams;
 • Een school vol boeiende leerlingen;
 • Afwisselend, leerzaam en uitdagend werk.

Salaris en dienstverband

 • Functieschaal 4 (CAO PO max € 2298) met doorgroeimogelijkheden. Tijdelijk voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao primair onderwijs.

Procedure
Is dit jouw baan? Verras ons met je motivatiebrief en curriculum vitae voor 24 november. Selectiegesprekken zijn op dinsdag 1 december en maandag 7 december. Een dagdeel (in overleg) meelopen behoort tot de procedure. We nemen bij de sollicitatieprocedure
de richtlijnen van overheid en RIVM in acht.
Inlichtingen over deze functie via Ryanne Overmeire, afdelingsdirecteur SO. Tel: 070-38 88 850. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Wij bieden speciaal onderwijs en zorg aan leerlingen met lichamelijke of meervoudige beperkingen en langdurig zieke leerlingen. Binnen dat aanbod streven we naar een goede samenwerking met ouders en samenwerkingspartners. We geven onderwijs en zorg die aansluiten bij de individuele vraag en behoefte van de leerling. Vandaar de term passend. We doen dat voor de levensgebieden werken, wonen en vrije tijd. Onze school heeft twee teams: Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.