Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent – Saltho Onderwijs – SO De Rietlanden
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 oktober 2020
Eind Datum
12 december 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 FTE
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Boxtel
Organisatie
Stichting Saltho Onderwijs
Website

Stichting Saltho Onderwijs uit Boxtel zoekt een Onderwijsassistent – Saltho Onderwijs – SO De Rietlanden per

Voor SO De Rietlanden in ‘s-Hertogenbosch zijn we op zoek naar een Onderwijsassistent (0,5 fte) die affiniteit heeft met leerlingen met gedrags- en psychische problemen.

Over de functie

De onderwijsassistent geeft de groepsleerkracht ondersteuning en verzorgt onderwijs-ondersteunende activiteiten aan de leerlingen.

Wie zoeken wij?

Jij bent een gediplomeerde onderwijsassistent, bij voorkeur niveau 4, en breed inzetbaar in alle groepen. Je beschikt over een initiatiefrijke, creatieve en krachtige houding in het contact met kinderen. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om kritiek te geven en te ontvangen. Je bent bestand tegen verbale en fysieke agressie en kunt (blijven) zien wat de hulpvraag van een kind is.

Over De Rietlanden

SO de Rietlanden geeft onderwijs en begeleidt leerlingen op een orthopedagogische en orthodidactische basis. Middels een brede, geïntegreerde aanpak en individuele leertrajecten wordt getracht leerlingen terug te leiden naar regulier onderwijs of voor te bereiden op doorstroming naar beroepsonderwijs. Dit alles in nauwe samenwerking met ouders, diverse instellingen voor jeugdhulpverlening.

Over Saltho Onderwijs

De Koraal-locaties van Saltho Onderwijs verzorgen speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met een ernstige gedragsstoornis en/ of psychiatrische stoornis. In de regio Noordoost-Brabant wordt er speciaal onderwijs aan ruim 550 leerlingen gegeven op Het Dok, P.I. School Hondsberg, Het Vada (College), De Rietlanden SO en Dieze College. Saltho Onderwijs heeft vestigingen in Eindhoven, Oisterwijk, Boxtel en ‘s- Hertogenbosch. Saltho Onderwijs maakt deel uit van de regio Noordoost-Brabant van Koraal.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met professionele, betrokken, maar bovenal ook leuke collega’s en een grote groep enthousiaste leerlingen.

Daarnaast:

  • Een betrekkingsomvang van 0,5 fte;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast;
  • Indiensttreding z.s.m.;
  • Uren in overleg met de schoolleider;
  • Inschaling conform de CAO PO;
  • Goede scholingsfaciliteiten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Fort Verheijden, a.i. schoolleider van De Rietlanden. Hij is te bereiken op 073-6211411.

Reageren

Heb je interesse in deze vacature bij het De Rietlanden? Reageer dan nu en stuur ons je CV en motivatie.

Binnen Koraal richten de stichtingen Saltho Onderwijs, Het Driespan en Maashorst zich op onderwijs. Saltho Onderwijs bestaat uit vijf scholen met ruim 600 leerlingen voor speciaal onderwijs in de regio's Noordoost-Brabant, Zuidoost- en Midden-Brabant en Expertise Centrum. Het Driespan heeft dertien scholen voor dezelfde doelgroep in West-Brabant, met in totaal 1.550 leerlingen. Maashorst verzorgt via de school De Vlinder speciaal onderwijs voor normaal begaafde kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.