Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent voor de Bovenbouw
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
27 september 2019
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3 Wtf
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
OOP 4
Organisatie
Dalton IKC Zeven Zeeën
Website

Wij hebben ruimte voor een onderwijsassistent met (levens)ervaring!

INFORMATIE VACATURE 
Per direct zijn we op zoek naar een onderwijsassistent in de bovenbouw. Onze school heet Dalton IKC Zeven Zeeën; een naam die verwijst naar alle zeeën en oceanen van de wereld. Iemand die ‘de zeven zeeën bevaren heeft’, is overal geweest of heeft veel (levens)ervaring.
De oceaanvaarders die deze zeeën verkenden, waren echte ontdekkingsreizigers die onbevreesd het avontuur aangingen. Zij waren nieuwsgierige reizigers met een open geest die de wereld anders durfden te bekijken, en die de nieuwe dingen met een kinderlijk enthousiasme
in zich opnamen. Ze ontdekten, leerden, ervaarden en gaven hun kennis door. Dit is wat wij ook onze leerlingen willen bijbrengen: zin in avontuur, nieuwsgierig zijn, de wil om te ontdekken en te leren, verantwoordelijkheid dragen, samenwerken, doorzetten en
reflecteren. 

Onze school:
Op Dalton IKC Zeven Zeeën staan diversiteit en uniciteit centraal. Wij zijn een Integraal Kind Centrum waarbij opvang en onderwijs samenwerken zodat leerlingen vanaf jonge leeftijd optimale ontwikkelmogelijkheden aangeboden krijgen. Mogelijkheden om zich te
ontwikkelen tot wereldburgers die de toekomst zullen vormen. Op onze school is iedereen anders, maar samen zijn we één. Samen gaan we met een open blik op reis en leren we over de wereld om ons heen. Met elkaar vormen we een kleurrijke vloot waar iedereen
uniek en nieuwsgierig mag zijn. Zelfstandig en onafhankelijk kan zijn. Zich welkom en veilig voelt. Waar iedereen kennis vergaart én zichzelf ontdekt. 

 

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
De collega die we zoeken: 

  • heeft een bevoegdheid tot onderwijsassistent
  • affiniteit met de bovenbouw
  • is een ontdekker, toont initiatief
  • wil zichzelf en de wereld ontdekken 
  • is een bouwer, op alle mogelijke manieren 
  • kan zich goed inleven 
  • omschrijft zijn of haar ideale dag als onderwijsassistent in een sollicitatiebrief

Inschaling conform de CAO PO met de aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden (zie hieronder) van Innoord. 
● We hebben een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP). 
● Met ingang van 2018 hebben we, vooruitlopend op landelijke ontwikkelingen, extra betaald Partnerverlof ingevoerd. Zo krijgen onze medewerkers vanaf 2018 vijf dagen partnerverlof (3 dagen extra dus) en in 2019 zelfs twee weken partnerverlof (vijf dagen extra).
Voor medewerkers die, vanaf juli 2020, gebruik maken van het aanvullende verlof, wordt het salaris aangevuld tot 100%. 
● We vergoeden voor alle medewerkers (leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie) extra reiskosten boven de CAO-regeling (de subsidie van de gemeente Amsterdam betreft alleen de leerkrachten). 

 

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en e`lk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.