Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsassistent voor de Midden- en Bovenbouw
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
4 september 2019
Eind Datum
20 september 2019
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 Wtf
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
OOP 4
Organisatie
De Buikslotermeer
Website

De Buikslotermeer zoekt een enthousiaste onderwijsassistent voor de Midden- en Bovenbouw!

Alles in Eén school De Buikslotermeer zoekt per direct: 
 
INFORMATIE SCHOOL 
Op De Buikslotermeer, in Amsterdam-Noord, werken Tinteltuin en de Buikslotermeerschool samen. Er wordt onderwijs en opvang geboden aan ruim 320 kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar. De school ontwikkelt zich tot een Alles-in-1 school voor onderwijs en
opvang.
Het onderwijs richt zich op de volgende pijlers: 

 • het primaire proces; veel aandacht voor taal en rekenen.
 • muziek; er wordt gewerkt met Hallo Muziek, een wekelijkse muziekles van professionals.

De Buikslotermeer is een openbare school. Een multi-culturele, gezellige school, midden in de wijk. Het team werkt prettig samen en staat voor kwaliteit. Met z’n allen werken we aan kansengelijkheid, ouderbetrokkenheid en plezier in leren. Je zult je, als je
zelf open en betrokken bent, meteen welkom en gezien voelen. 

INFORMATIE BESTUUR
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen en heeft 400 medewerkers in dienst.

Innoord
Klaprozenweg 75-H
1033 NN  Amsterdam Noord
info@innoord.nl 
020 – 8201410
dewerkplekvanjeleven.nl
innoord.nl
facebook
instagram
linkedin
twitter
 

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES 
Van de onderwijsassistent(e) wordt verwacht dat hij/zij:

 • Een MBO-opleiding heeft afgerond.
 • Ervaring heeft binnen het basisonderwijs.
 • Hart en geduld heeft voor kinderen. 
 • Teamgericht is en nauw kan samenwerken met leerkrachten en ouders.
 • Een flexibele houding en doorzettingsvermogen heeft.

Een  fijne, veilige, groeiende school met een open en enthousiast team en echt leuke, zelfstandige, vrolijke kinderen en prettige ouders. Waar je je, als je zelf open en betrokken bent, meteen welkom en gezien zult voelen. Waar voortdurend wordt gewerkt
aan onderwijsvernieuwing, maar waarbij zeker ook wordt gekeken naar wat er allemaal al wel goed gaat. Inschaling conform de CAO PO met de aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden (zie hieronder) van Innoord.

 • Al onze leraren in opleiding (lio) worden gewoon betaald.
 • We werken actief met zij instromers met voortdurende begeleiding en coaching.
 • We hebben een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP).
 • Met ingang van 2018 hebben we, vooruitlopend op landelijke ontwikkelingen, extra betaald Partnerverlof ingevoerd. Zo krijgen onze medewerkers vanaf 2018 vijf dagen partnerverlof (3 dagen extra dus) en in 2019 zelfs twee weken partnerverlof (vijf dagen extra).
  Voor medewerkers die, vanaf juli 2020, gebruik maken van het aanvullende verlof, wordt het salaris aangevuld tot 100%.
 • We vergoeden voor alle medewerkers (leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie) extra reiskosten boven de CAO-regeling (de subsidie van de gemeente Amsterdam betreft alleen de leerkrachten).

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.