Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsbegeleider Bloem
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 september 2020
Eind Datum
15 november 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
32 uur
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Loon indicatie
schaal 5
Organisatie
Wellantcollege Utrecht
Website

Wellantcollege Utrecht uit Utrecht zoekt een Onderwijsbegeleider Bloem per

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

“Je ontwikkelt meer bij Wellant”

Niks voor jou?

Voor de klas staan met een krijtje en een bord? Dan zit je bij ons goed. Wij zoeken een onderwijsbegeleider Bloem, die het juist leuk vindt om leerlingen coachend te (bege)leiden. Wellant Utrecht is een kleine, maar groeiende vmbo, met groene vakken. Dit schooljaar hebben we ruim vierhonderd leerlingen. Ons schoolgebouw is pas drie jaar oud en staat in de Utrechtse wijk Zuilen. Leerlingen komen uit de wijk zelf of uit omringende wijken en het dorp Maarssen. De sfeer op school is heel goed. Dat vinden wij als docenten, maar ook onze leerlingen beamen dat.

Wie we zijn

We zijn met veertig docenten en vormen een vrij jong team. Sinds een jaar geven we les volgens een nieuw onderwijsconcept. Dat betekent dat onze leerlingen veel praktischer werken en zelf bepaalde keuzes maken in de lesstof. We zijn erg enthousiast over dit concept, omdat we merken dat leerlingen daardoor lekkerder in hun vel zijn gaan zitten. Het vraagt wel om een andere manier van lesgeven. Eigenlijk zijn we nu meer coach dan docent. We hebben redelijk wat mentoruren en werken als team heel intensief samen. Ook hebben we vaak contact met de ouders. Onze vmbo is, zoals eerder al gezegd, kleinschalig, maar heeft wel een grote organisatie achter zich staan. Wij zijn namelijk onderdeel van het Wellantcollege, de grootste Europese vmbo- en mbo-opleider in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier.

Jouw profiel

Wij zoeken een kwalitatief goede onderwijsbegeleider, die:

 • Beschikt over organisatorische vaardigheden
 • Goed kan samenwerken met collega’s
 • Communicatief vaardig is
 • Ontwikkelingsgericht is
 • Beschikt over MBO werk- en denkniveau

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Het ondersteunen en faciliteren van de docent bij de lesgevende taak
 • Het assisteren van de docent bij de begeleiding van leerlingen
 • Het klaarzetten en beschikbaar stellen van benodigde materialen en middelen
 • Het beheren van de praktijkruimten en apparatuur

Bijzonderheden

 • Functieomvang: 0,8 FTE
 • Startdatum: bij voorkeur per 1 november 2020

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 5 maximaal € 2.686,00. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • 13de maand
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen

Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden .

Wat we verder vragen

Iets voor jou? Kijk of je ook verder past in het plaatje dat we voor ogen hebben. Je bent enthousiast, kunt goed samenwerken, neemt graag initiatief, kunt anderen motiveren, inspireren en ‘verleiden’ voor jouw creatieve ideeën. Ook denk je altijd vooruit.

Lijkt het je wat?

Ben je ook zo enthousiast geworden over deze vacature vul dan snel het sollicitatieformulier in via onderstaande button ‘direct sollicteren’ en upload je CV en je korte motivatie daarbij (o.v.v. onderwijsbegeleider)

Als je via indeed, meesterbaan of een van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website (werkenbijwellant.nl) en vult het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! sollicitaties die per mail of op andere wijze bij ons binnenkomen, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten

Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394

Hebben we een klik, dan mag je per 1-11-2020 bij ons beginnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.