Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijscoach Goes
Dienstverband
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
20 december 2020
Functie naam
Orthopedagoog
Niveau
HBO
Provincie
zeeland
Plaats
Goes
Organisatie
Luzac Goes
Website

Luzac Goes uit Goes zoekt een Onderwijscoach Goes per

Luzac voortgezet onderwijs is een gevestigde naam als het gaat om particulier onderwijs. Voor onze 18 reeds bestaande vestigingen, verspreid over het land, zoeken wij orthopedagogen en psychologen die als onderwijscoach mee willen bouwen aan een nieuw
initiatief: Luzac Studiebegeleiding. 

Jouw kennis als psycholoog of orthopedagoog zetten wij in om leerlingen die niet op Luzac zitten met aanvullend onderwijs toch met plezier en vol zelfvertrouwen goede resultaten te laten behalen, met een mooi rapport of diploma als sluitstuk. Jij maakt samen
met de ouders en leerlingen een begeleidingsplan op maat, gebaseerd op de individuele behoeften van de betreffende leerling.

Dit is maatwerk. Dit is jouw uitdaging!  

Jij hebt de dagelijkse leiding over het onderdeel Studiebegeleiding op de Luzac vestiging en bent het eerste aanspreekpunt wat betreft Luzac Studiebegeleiding voor ouders en leerlingen uit de regio. Naarmate het aantal leerlingen groeit, ga jij ook de leerlingbegeleiders
aansturen die het maatwerk bij de studiebegeleiding leveren.

Een nieuw, groeiend initiatief vraagt van jou een ondernemende instelling. Jij kunt jouw bijdrage leveren aan deze groei door Luzac Studiebegeleiding onder de aandacht te brengen van de scholen in jouw regio. Je schrikt dan ook niet terug voor netwerken.

Een groeiende organisatie betekent ook samen lijn aanbrengen in processen en samen processen aanscherpen.

  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding in de richting van (ortho)pedagogiek of psychologie.
  • Instrumenten als RTTI en OMZA maken direct helder welke studie-aanpak nodig is en zijn jou dus niet onbekend.
  • Je vindt het leuk om in de omgeving Goes met middelbare scholen in contact te komen om de dienstverlening van Luzac Studiebegeleiding onder de aandacht te brengen.
  • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Je kunt trainingen en opleidingen volgen uit het volledige aanbod van alle merken van NCOI Groep.
  • Een kleinschalige en professionele werkomgeving, waarbij professioneel staat voor kwaliteit, commercieel en dienstverlenend.
  • Een bonus van € 500,- netto wanneer je succesvol een nieuwe collega aandraagt.
  • Minimaal 16 uur tot 20 uur per week met een verwachte uitbreiding van uren tot maximaal 24 uur, naarmate de vestiging groeit.

Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.