Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijskundig beleidsmedewerker
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
30 augustus 2019
Eind Datum
15 september 2019
Functie naam
Beleidsadviseur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 a 0,5 fte.
Plaats
's-Hertogenbosch
Aanvang functie
heden
Loon indicatie
13
Organisatie
ds. Pierson College
Website

ds. Pierson College uit 's-Hertogenbosch zoekt een Onderwijskundig beleidsmedewerker per heden

De onderwijskundig beleidsmedewerker is verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van onze directeur onderwijs & ontwikkeling. Hij of zij ontplooit op professionele wijze beleid voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs, onder andere
op het gebied van professionalisering, toetsing, de gesprekscyclus, het doorstroomrecht en de VMBO beroepsgerichte component. De onderwijskundig beleidsmedewerker werkt nauw samen met en rapporteert aan de directeur onderwijs & ontwikkeling. 
 
Uit uw sollicitatie blijkt dat u:

  • beschikt over een academisch werk- en denkniveau, lesbevoegdheid is een pré;
  • beleidsondersteunende ervaring heeft in het Voortgezet Onderwijs; 
  • kennis heeft van en een visie heeft over ontwikkelingen in het Voortgezet Onderwijs;
  • in staat bent op coachende wijze complexe processen te sturen;
  • mensen weet te inspireren, te verbinden, te motiveren en actief te betrekken;
  • eigenaarschap toont en tevens geeft aan collega’s (teamleden), passend bij hun kwaliteiten.

 
Uw profiel:
U bent een teamspeler met pioniersgeest, ontwikkelingsgericht, innovatief en communicatief. U heeft oog en hart voor mensen. U werkt vanuit een duidelijke en gedeelde visie en sluit daarbij aan bij de doelstellingen van de school (zie tevens ons schoolplan).
U bent goed in het aansturen van processen, toont zich stressbestendig en flexibel. U heeft een positieve instelling en denkt vanuit kansen en mogelijkheden. U kunt relativeren en beschikt over enige humor. 
 
Deze functie ontstaat in het kader van de nieuwe directiestructuur en de intensieve onderwijsontwikkeling van onze school. De functie is op projectbasis met een maximum van twee jaar. Het betreft een tijdelijk dienstverband van één jaar, dat verlengd kan worden
tot maximaal twee jaar.
 

Uit uw sollicitatie blijkt dat u beschikt over een academisch werk- en denkniveau, lesbevoegdheid is een pré;

Salarisindicatie (schaal 13 van de cao-vo) per maand: minimaal € 4.316 (bruto) en maximaal € 6.012 (bruto) per maand op basis van fulltime, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Het ds. Pierson College voor vmbo (theoretische leerweg), havo en atheneum is een protestants-christelijke school met een open karakter. Het ds. Pierson College maakt deel uit van het onafhankelijk onderwijsnetwerk ORION. De school heeft ruim 1.600 leerlingen en 170 personeelsleden. In een modern gebouw wordt vorm gegeven aan eigentijds onderwijs. De school heeft een sterk leerlinggericht karakter en werkt actief aan leerlingbegeleiding en effectief onderwijs. In de Tweede Fase is er naast klassikale lessen ook keuzewerktijd. Er is ruim aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, de begeleiding van nieuwe docenten en de bevordering van onderlinge betrokkenheid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.