Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Onderwijsontwikkelaar/docent wiskunde
Functie naam
Wiskunde
Toegevoegd op
28 november 2018
Eind Datum
21 januari 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 1 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
01-01-2019
Organisatie
WisMon bèta onderwijsinstituut
Website

Wil jij het ontwikkelen van lesmateriaal combineren met het docentschap? Geloof jij in persoonlijke begeleiding en wil je graag lesgeven aan gemotiveerde studenten? En wil je als lid van een jong en enthousiast team werken aan bèta onderwijsvernieuwing? Dan nodigen we je graag uit te reageren op deze vacature.

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie buiten het regulier onderwijs? Wil je het ontwikkelen van onderwijs combineren met het docentschap? En wil je als lid van een jong en enthousiast team werken aan bèta onderwijsvernieuwing? Dan nodigen we je graag
uit te reageren op deze vacature.

Wij zoeken een enthousiaste docent en onderwijsontwikkelaar die wil meewerken aan het ontwikkelen van verschillende lesmodules, en het ontwikkelen van vernieuwend bètaonderwijs. Dit varieert van het meewerken aan modules voor grote uitgevers tot het ontwikkelen
van eigen lesmodules en het verzorgen van (docenten)trainingen binnen robotica, programmeren, onderzoekend leren en STEM onderwijs voor zowel VO als PO.

Naast bovenstaande zijn we op zoek naar een 1e graads docent natuurkunde voor het geven van cursussen in de regio Amsterdam en Utrecht. In de cursussen wordt de gehele bovenbouwstof behandeld en worden de studenten in korte tijd (van 2 maanden tot een jaar)
voorbereid op het behalen van het staatsexamen of het voortentamen van het CCVX. We zorgen voor persoonlijke begeleiding in kleine groepen van 5 – 20 leerlingen. 

Het betreft een vacature van 0,4 – 1 FTE (uitbreiding in overleg mogelijk). Het is ook mogelijk om alleen te reageren op de functie van onderwijsontwikkelaar of cursusdocent. 
 

We zoeken iemand die voor het ontwikkelen van onderwijs: 

 • tenminste een 2e-graads bevoegdheid heeft en ruime ervaring heeft in lesgeven aan de onderbouw op havo en vwo niveau;
 • affiniteit heeft met het ontwikkelen van lesmateriaal (ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor uitgevers is een pré);
 • ICT-vaardig is en zich makkelijk een nieuw systeem eigen maakt;
 • nauwkeurig en secuur kan werken; 
 • goed kan inschatten wat het niveau van de leerlingen is;
 • actief participeert binnen het (jonge) team van WisMon.

En voor de functie van cursusdocent: 

 • Bij voorkeur een 1e-graads bevoegdheid heeft, of daarvoor in opleiding is;
 • Bij voorkeur ervaring heeft met het geven van versneld onderwijs aan examenkandidaten;
 • Onderwijs biedt dat aansluit op de belevingswereld van onze doelgroep;
 • Actief participeert binnen het (jonge) team van WisMon.

   

Wij bieden:

 • De mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling voor zowel innoverende bètaprojecten als voor grote uitgevers; 
 • Een functie waarbij je onderwijs biedt aan kleine groepen van 5 – 20 gemotiveerde cursisten;
 • Een ruime vergoeding afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.

.

WisMon: Bèta onderwijsinstituut
WisMon is een onderwijsinstituut in de exacte vakken. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht organiseren we met een jong, ambitieus en gezellig team, deficiëntiecursussen en bijlessen en zijn we partner bij diverse schakeljaren voor vluchtelingstudenten in Nederland. Daarnaast ontwikkelen we bèta-gerelateerd onderwijs en lesmateriaal en worden onze professionals ingezet voor diverse bèta-gerelateerde opdrachten.

We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen, barsten van de nieuwe ideeën en denken altijd in oplossingen. Onze leerlingen zijn geen nummers, maar mensen waar we ons best voor doen en die we verder willen helpen. 

Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je de dingen oppakt, waar je talenten liggen en waar je blij van wordt. Want dat geeft energie en die energie willen we overbrengen op en delen met onze leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.