Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Online marketeer LLokaal
Dienstverband
Toegevoegd op
19 oktober 2020
Eind Datum
21 november 2020
Functie naam
Marketing medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
16-10-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Online marketeer LLokaal per 16-10-2020

Online marketeer LLokaal

LLokaal is het knooppunt in het lerend regionaal netwerk van mboRijnland. LLokaal is de plek in de regio waar het goede gesprek leidt tot een duurzame match met onderwijs en werk. Zie ook de eerste versie van onze nieuwe website en huisstijl www.llokaal.nl  Ben jij de commerciële ondernemende creatieveling, de vlotte tekstschrijver, heeft het Groene Boekje voor jou geen geheimen, heb je lef om online van bezoekers klanten te maken en ben je op de hoogte van de laatste online trends? Ben je ook nog eens iemand die slim en fijn samenwerkt met onze strategische stafdiensten? Ben jij iemand die zich betrokken voelt bij het belang van goed (mbo) onderwijs en arbeidsmarkttransities? Ben jij iemand waarmee wij kunnen samenwerken op onze avontuurlijke missie; de missie die leidt tot een school die flexibel, open en gastvrij is.
Ben je er nog? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Je gaat LLokaal online neerzetten in de regio van mboRijnland. Je genereert hierbij traffic voor onze diensten die bijdragen aan warme, duurzame relaties. Je ontwikkelt een online campagnekalender, je schrijft commerciële verkoopteksten, nieuwsbrieven en klantverhalen, je draagt bij aan onderzoek, je modereert en je verdiept je in samenspraak met de strategische stafdiensten, in allerlei nieuwe online sales/relatietechnieken die bij ons passen. Je haalt feedback op voor onze diensten en helpt ons zo al evaluerend te leren. Op deze manier draag je bij aan onze missie van een lerend regionaal netwerk. We werken agile met een jaarplan dat is opgezet volgens de Objective Key Results (OKR) systematiek. Jouw werkgebied bestaat uit bedrijven, medewerkers en werkzoekenden die zich bij ons komen oriënteren en (om-)scholing zoeken.

Waar kom je te werken

mboRijnland is initiatiefnemer van LLokaal. LLokaal is een regionaal Rijnlands mobiliteitsbureau dat arbeidsvraag en onderwijsaanbod duurzaam matcht. LLokaal brengt regionale bedrijven, onderwijs en overheid samen met iedereen die verder wil in het kader van leven lang ontwikkelen (LLO). zie https://www.mboraad.nl/themas/leven-lang-ontwikkelen. LLokaal oriënteert, test, bemiddelt en matcht. LLokaal is dé springplank voor zowel organisaties als medewerkers met dromen. Van student tot door de wol geverfde expert. LLokaal werkt samen met interne en externe partners die innovatief en modulair onderwijs aanbieden. Onze missie? Een inclusieve en duurzame samenleving, waarin iedereen zich blijft ontwikkelen. De standplaats voor deze functie is in eerste instantie Leiden maar zal op den duur uitbreiden naar Gouda.

Wie zijn je directe collega’s

Je komt in een kleinschalig, toegewijd en agile werkend team binnen een organisatie die in transitie is naar een innoverende modulaire onderwijsaanbieder met een aanbod dat goed aansluit op de markt. In maart 2019 zijn we gestart. Het team is dus jong, in opbouw, complementair, lerend, ambitieus en toont continu eigenaarschap. We streven naar excellentie en onze kernwaarden zijn: samenwerkend; ondernemend; resultaatgericht en continue professionaliseren.  Naast mbo-innovator is professionaliseren van het LLO-programma onze belangrijkste taak. De directeur werkt faciliterend en richtinggevend met je samen. De backoffice van LLokaal zorgt voor de administratieve ondersteuning.Zin om bij te dragen aan onze missie in deze rol, reageer dan!

Wie zoeken wij

Een online marketing specialist die:

– HBO denk- en werkniveau heeft;
– Ruime werkervaring heeft in een vergelijkbare functie;
– Een ervaren tekstschrijver is en een echte taaldeskundige met een prettige schrijfstijl;
– Creatief is en commercieel kan denken en de boodschap op een aantrekkelijke manier weet te verwoorden;
– Teksten per doelgroep op maat kan maken;
– Affiniteit heeft met het mbo;
– Een gezonde dosis humor heeft;
– De online wereld volledig in de vingers heeft; kennis heeft van SEQ, SEA en Google Analytics;
– Online kan netwerken en weet hoe je online slim kan inzetten voor LLokaal.
– Verder ben je enthousiast en resultaatgericht, je ziet kansen en mogelijkheden, bent communicatief vaardig en natuurlijk representatief.

Wat bieden wij

Collega’s die net als jij gáán voor het opzetten van een goedlopend netwerk, het ontdekken van kansen en het bouwen van bruggen.

Werken op afstand

Wij werken momenteel volledig op afstand, een eventuele reisafstand is geen issue. Keerzijde van dit verhaal is dat we elkaar niet op korte termijn persoonlijk kunnen ontmoeten. Je gaat dus – in ieder geval tot en met januari – vanuit huis aan het werk en stemt dagelijks af met collega’s via Microsoft Teams. We verwachten dan ook dat je in staat bent zelfstandig te werken en proactief aansluiting zoekt bij je directe collega’s.

Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-mbo. De functie is gewaardeerd in schaal 10 (adviseur A) met een minimum van € 2.915,- en een maximum van € 4359,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Deze functie is 0.4 tot 0.6 FTE.  Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Daarnaast bieden wij

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Margot Röst, strategisch relatiemanager, via: 088 222 17 77 of 06 14675636

Standplaats

Locatie Leiden. Hier komt het eerste knooppunt. Gouda volgt hierna. Kortom de standplaats is meer de regio. Wel zorgen we ervoor dat we dicht op de business en dichtbij onze collega’s blijven.

Reageren

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek. Dit eerste gesprek voer je met de strategisch relatiemanager, de directeur Contractonderwijs/LLO en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je meer vertellen over onze organisatie. De eerste gespreksronde vindt plaats op: maandag 2 november Een tweede gespreksronde volgt op donderdag 5 november

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.