Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Ontwikkelaar rekenmethode
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 september 2019
Eind Datum
13 oktober 2019
Functie naam
Rekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
In overleg
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
WisMon bèta onderwijsinstituut
Website

Ben jij bekend met het PO en heb je ook verstand van rekenonderwijs? Lees gauw verder want we hebben een leuke opdracht voor je!

Ontwikkelaar rekenmethode

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar mensen die expertise hebben op het gebied van rekenonderwijs in het primair onderwijs. Ben jij bevlogen met rekenonderwijs en weet jij dit over te brengen op de doelgroep? Wellicht zou dit voor jou wel een
leuke opdracht kunnen zijn!

WisMon werkt regelmatig samen met verschillende opdrachtgevers om lesmateriaal te maken. In dit geval gaat het om een opdracht voor een uitgever. 

 

Ben jij:

– Bevoegd en/of ervaren met lesgeven aan het PO?
– Bekend met het rekenonderwijs in het PO?

En het is een pre als jij ook ervaring hebt met:

– het maken van lesmateriaal of ervaring hebt met onderwijsontwikkeling (in teamverband);
– het maken van lesmateriaal voor uitgevers.

Mocht je een eerste- of tweedegraads bevoegdheid hebben dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren. 

De opdracht is voor een paar maanden en het aantal uren per week. Helaas kunnen we hier nog niet heel specifiek in zijn omdat het afhangt van hoeveel mensen we zullen toevoegen aan dit ontwikkelteam. 

Omdat het een kleine, korte opdracht is gaat onze voorkeur uit naar een freelance-docent en zullen wij je als zzp-er gaan verlonen. Het tarief zal in overleg worden bepaald. 

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.