Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Opleidingsmanager
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
7 april 2019
Functie naam
Opleidingsmanager
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
in overleg
Loon indicatie
12
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Opleidingsmanager per in overleg

Het team Maatschappelijk Zorg niveau 4 is op zoek naar een nieuwe inspirerende en verbindende manager die de onderwijsteams aanstuurt bij het opleiden en begeleiden van hun studenten, maar ook een enthousiaste bijdrage kan leveren aan het college.
Zorg jij dat de teams goed functioneren en dat zij voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen? En creëer je duurzame verbindingen met externe stakeholders?

Binnen het college Welzijn & Gezondheid zijn wij vanwege pensionering op zoek naar een opleidingsmanager voor het team Maatschappelijke Zorg niveau 4 voor 0,8-1,0 fte. Onze nieuwe collega geeft leiding aan ongeveer 35 leraren en instructeurs.

De sterk veranderende wereld van de Maatschappelijke Zorg vraagt om een flexibele, creatieve en meebewegende collega die invulling geeft om het wendbaar toekomstbestendig opleiden te waarborgen. Wij verwachten dat je leiding geeft aan de verdere ontwikkeling
en positionering van de opleidingen in dat perspectief en dat je een kwalitatieve samenwerking binnen het college tot stand brengt.

Belangrijk in deze functie is dat je de ambities en doelstellingen uit het collegeplan samen met het team vertaalt naar resultaatgerichte teamplannen. Daarbij stel je een investeringsplan op ten aanzien van beleid, leiderschap, mensen, middelen en processen.
Op basis van deze plannen maak je individuele afspraken met jouw teamleden en je inspireert, motiveert en faciliteert hen bij de uitvoering hiervan. Ook geef je leiding aan team-overstijgende projecten en maak je deel uit van een college-breed managementteam. 

Bij het vervullen van deze functie schakel je proactief interne deskundigen in op het gebied van onderwijsinnovatie en -verbetering, hr-beleid, financiën, marketing en communicatie. Je bent namens het team het boegbeeld in de markt: je bouwt actief aan partnerships
met (sociale) instellingen, bedrijven en brancheverenigingen en je werkt aan je relaties met de externe stakeholders, waaronder het (voorliggend) onderwijs. 
 

Je beschikt over:
– een hbo+ /academisch werk- en denkniveau;
– ervaring in het leidinggeven;
– kennis van en inzicht in onderwijs-, arbeidsmarkt- en 
  brancheontwikkelingen binnen bovengenoemd sociaal domein;
– ervaring met veranderingsprocessen en -strategieën.

En jij bent:
– een enthousiaste, “creatieve” en slagvaardige leider die affiniteit heeft met de (sociale) branche en haar professionals;
– een krachtige verbinder, zowel binnen als buiten het onderwijs;
– in staat om een team te laten groeien vanuit vertrouwen en betrokkenheid;
– nieuwsgierig en empathisch;
– besluitvaardig en resultaatgericht;
– in staat om complexe processen te structureren en hanteerbaar te maken.

En wil jij van toegevoegde waarde zijn voor jouw collega opleidingsmanagers en samen met hen onderzoeken, reflecteren en sparren om door te ontwikkelen naar een hoger niveau?

Dan is deze baan vast iets voor jou! 

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. 
De functie van opleidingsmanager is ingedeeld in salarisschaal 12. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 5.292,– per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn
van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.
 

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.