Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Orhopedagoog m/v
Functie naam
Orthopedagoog
Toegevoegd op
11 september 2020
Eind Datum
28 september 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8 fte
Dienstverband
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
uiterlijk per 1 november
Loon indicatie
salarisschaal 11 van de cao-PO
Organisatie
Axia College bovenbouw
Website

Orthopedagoog m/v (0,6 – 0,8 fte)

Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.
 
Het Axia College heeft 3 locaties.
Voor onze locatie Liendertseweg (bovenbouw mavo, havo, vwo) hebben wij op korte termijn, maar uiterlijk per 1 november een vacature voor:

Orthopedagoog m/v
(0,6 -0,8 fte)
 
Het gaat om eren reguliere vacature, in eerste instantie tijdelijk met zicht op een vast dienstverband.

Over ons
Het team bestaat uit betrokken en bekwame collega’s, die dagelijks het onderwijs verzorgen aan ruim 100 leerlingen met uiteenlopende ondersteuningsbehoefte. De school is volop in ontwikkeling op het gebied van onderwijsvernieuwing.
Wij zoeken dan ook mensen die samen met ons de school naar een hoger niveau kunnen tillen.

Functie
Van de nieuw te benoemen orthopedagoog (m/v) verwachten we naast een afgeronde opleiding een flinke dosis doorzettingsvermogen om samen met onze andere orthopedagoog en met hulp van de rest van het team de spil te zijn in de leerlingenzorg van het Axia College.
U maakt deel uit van de ‘Commissie van Begeleiding’ binnen de school en werkt daarin nauw samen met de zorgcoördinator. U draagt bij aan de professionalisering van de school, zodanig dat dit leidt tot de juiste plaatsing en ontwikkeling van onze leerlingen.
Daarnaast ondersteunt en adviseert u docenten en mentoren in het uitvoeren van het perspectiefplan van de leerling. U ondersteunt leerlingen, hebt contact met ouders/verzorgers en hulpverlenende instanties. U neemt deel aan zowel de binnenschoolse als bovenschoolse
zorgoverleggen en u bent in staat mee te denken over vaak complexe ontwikkelingsproblematiek van onze leerlingen. U weet hoe u hiermee om moet te gaan omdat uw hart bij het (speciaal) onderwijs ligt.

Profiel
De nieuwe collega die wij zoeken….:

  • heeft een afgeronde opleiding orthopedagogiek;
  • heeft (ruim) voldoende relevante ervaring in het onderwijs met jongeren met complexe ontwikkelingsproblematiek.;
  • is een doorzetter, flexibel, enthousiast en staat stevig in zijn schoenen; 
  • is communicatief vaardig, weet mensen te verbinden, kan goed samenwerken en kennis overdragen;
  • stelt In de hectiek van het werkveld de juiste prioriteiten en is in staat innovatief te denken;
  • is proactief, reflecterend en heeft humor.

Onze school valt onder Stichting Onderwijsgroep Amersfoort. De onderwijsgroep voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid. Binnen onze school liggen er veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen. De inschaling vindt plaats
in salarisschaal 11 van de cao-PO.

Solliciteren
Herkent u zichzelf in de geschetste uitdaging? Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 28 september uw sollicitatie. De brief en CV kunnen ter attentie van Jorn Dijkstra, afdelingsleider bovenbouw mavo/havo/vwo, gemaild worden naar Wendy Brink via w.brink@axiacollege.nl
In de brief hopen we, naast de motivatie, ook het een en ander over jou als persoon te kunnen lezen: wat drijft jou, waar houd je je vooral graag mee bezig, wie ben jij?

Procedure
– Een eerste gesprek zal plaatsvinden met de schoolleider van de locatie, de heer Dijkstra, vergezeld door een lid van de Commissie voor Begeleiding (zijnde de zorgcoördinator en/of orthopedagoog); dit gebeurt in dezelfde week als de sluitingsdatum
– Een impressieochtend met het team/leerlingen kan vervolgens gepland worden om nader kennis te maken met de locatie en de inrichting van het onderwijs en de begeleiding;
– Een tweede gesprek zal gevoerd worden met de centraal directeur van het Axia College, de heer Van der Hoeven in aanwezigheid van de schoolleider van de locatie, de heer Dijkstra. Dit gesprek vindt plaats in de week na de sluitingsdatum.
 

Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.