Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Orhopedagoog MLC20180021
Toegevoegd op
18 november 2018
Eind Datum
30 november 2018
Functie naam
Orthopedagoog
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Plaats
Cuijk
Organisatie
Merletcollege
Website

Merletcollege uit Cuijk zoekt een Orhopedagoog MLC20180021 per

Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Wij zijn per direct op zoek naar orthopedagoog op onze locatie in Cuijk voor 0,5 fte. Het betreft een vacature wegens ziektevervanging (verwachting t/m maart 2019)

De werkzaamheden bestaan tijdens de vervanging voornamelijk uit: begeleiding van leerlingen, opstellen en bijstellen handelingsadviezen, tussentijdse evaluaties OPP’s van de leerlingen die de orthopedagoog in begeleiding heeft, advisering/coaching docenten, deelnemen aan leerling besprekingen, gesprekken met ouders en intern en extern betrokkenen en besprekingen binnen intern zorgteam overleg en het ZAT.

Wij zoeken iemand met kennis van en affiniteit met alle leerwegen binnen het voortgezet onderwijs.

Inschaling vindt plaats volgens cao VO.

Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met Ellen Dulk-Bokdam, zorgcoördinator, tel. 0485-336336. Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl.

De functieomschrijving van de orthopedagoog kunt u bij ons opvragen.

Is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u t/m 30 november 2018 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Het Merletcollege

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.