Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Orthopedagoog voor 16 uur per week (0,4 fte)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
3 oktober 2019
Eind Datum
31 oktober 2019
Functie naam
Orthopedagoog
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Loon indicatie
10
Organisatie
Arentheem College
Website

Orthopedagoog voor 24 uur per week (0,6 fte) per direct in verband met vervanging wegens ziekte

Scala: voor groei in het onderwijs. Scala biedt ondersteuning aan leerlingen en docenten van de scholen van het Arentheem College. Maatwerk is hierbij het uitgangspunt.

Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op
zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

De functie:
De zorg op het Arentheem College wordt geleverd door de stafdienst Scala. De stafdienst bestaat uit 4 disciplines met ieder hun eigen specialisme: orthopedagogen, logopedisten, schoolmaatschappelijke werkers en ambulant begeleiders. Ze bieden ondersteuning
bij zorg- en begeleidingsvraagstukken rondom leerlingen.
 

           Jouw profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding orthopedagogiek en hebt bij voorkeur enige ervaring als orthopedagoog in het voortgezet onderwijs
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent zelfstandig, flexibel en proactief
  • Je bent per direct beschikbaar

Werken bij het Arentheem College betekent werken in een afwisselende omgeving. We bieden:

  • Een  aanstelling in verband met ziektevervanging
  • inschaling in schaal 10;

een positief en enthousiast team.

Het Arentheem College: een ambitieuze school!
 
De lat ligt hoog op het Arentheem College.
Het onderwijs op onze scholen is van hoog niveau en de komende jaren gaan we een stap verder. Daarbij is het leren van onze leerlingen ons uitgangspunt. Ons doel is dat zij eigenaar zijn van hun leerproces, zelf hun persoonlijke studiedoelen bepalen. Dat zij op basis daarvan bewust verdiepende of verbredende programma's kiezen. Wij coachen hen, zodat ze realiseren wat ze zich hebben voorgenomen, en meer dan dat.
 
Onze ambities
 
We bieden toekomstgericht en uitdagend onderwijs
Op het Arentheem College doen we niet aan een zesjescultuur. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau aan excellentie. Ze halen de hoogst mogelijke resultaten op de kernvakken en ontwikkelen hun talenten bijvoorbeeld op het gebied van vakmanschap, muziek, dans, theater en sport. Leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, mogen daarop rekenen.
Onze lessen zijn uitdagend en sluiten aan bij de actualiteit en de belevingswereld van onze leerlingen. We maken slim en veelvuldig gebruik van de digitale mogelijkheden van onze tijd.
 
We zijn een professionele onderwijsorganisatie
Wat we van onze leerlingen verwachten, geldt ook voor ons als school! 
Ook onze leraren en ondersteunende medewerkers leggen de lat hoog. Zij zorgen voor excellente lessen, waarin zij leerlingen op hun eigen niveau, in hun eigen tempo en leerstijl lesgeven. Samen met de schoolleiding werken zij aan het realiseren van onze ambities.
De schoolleiding zorgt voor uitstekende voorzieningen en biedt ook leraren met bijzondere talenten de kans die in te zetten voor de leerlingen. En om hun collega's te inspireren en te begeleiden.
 
Leren en verbeteren zit in onze genen
We werken met overtuiging aan de kwaliteit met ons onderwijs. We weten waar we naar toe willen en bespreken de voortgang. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs ligt waar die hoort: bij de docenten. Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid afleggen is vanzelfsprekend voor alle medewerkers.
 
Het Arentheem College staat midden in de samenleving 
We willen dat onze leerlingen groeien tot wereldburgers die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn in onze maatschappij. Zij ervaren wat het betekent iets voor een ander te doen en de omgeving ziet jonge mensen die het normaal vinden zich in te zetten voor de maatschappij.
Over ons onderwijs zijn wij voortdurend in gesprek met onze leerlingen en hun ouders.
Het contact met de basisscholen en de vervolgopleidingen is intensief en gericht op een uitstekende overgang van onze leerlingen. De relatie met onze collega-scholen voor voortgezet onderwijs, met het bedrijfsleven en de maatschappelijke partners ontwikkelen we verder en is gebaseerd op onderlinge uitwisseling. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.